5800 sms yedeklemek? private klasoru?

Sponsorlu Bağlantılar

muslumcu

Üye
    Konu Sahibi
5800 sms yedeklemek? private klasoru?
Telefonumun telefon hafızasında +5,000 kayıtlı sms var ve sms'lerimi yedeklemek ve hafıza kartına taşımak istiyorum.
Bir çok yol denedim ama bir türlü olmuyor. Pc suite hata veriyor, hafıza kartına yedek almak istediğim zaman hafıza yetersiz diyor ve çeşitli yollar/programlar denedim. Bir türlü olmuyor.
mesajlar c:/private klasorunda saklanıyormuş, bu klasore erişebilsem dosyaları yedekleyeceğim. ama dosya yönetcileriyle ulaşamıyorum bi türlü. 31.0.101 sürümünü kullanıyorum bu sürümden önce private klasorune bakılabiliyordu sanıyorum (çünkü daha önce klasore girdiğimi anımsıyorum).
Bu konuda önerileriniz var mı?

ÇÖZÜLDÜ: Nokia ovi suite ile +13.000 mesaj birkaç denemede yedek alınıp tekrar yüklendi.

drmmr14

Üye
hocam senin ilacın bende :)

--------------- Ekleme ---------------

muslumcu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, çok güzel program fakat işimi tam anlamıyla görümüyor. txt ve excel olarak yedekliyor, geri yükleme yapamıyorum doğal olarak?

drmmr14

Üye
geri yükleme yapman çok zor bi olay hocam, ancak telefon hafızasının tamamını backup yapan programlar var onları kullanabilrsin. symbian 6.1 de çalışanını biliyorum ama :) 5800 için çalışanına rastlamadım yine de arayabilirsin...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Birde mesajlarını görüntü vs turkcell yedek programı ile turkcelle yedekle daha garanti olur ben hep öyle yapıyorum.

muslumcu

Üye
    Konu Sahibi
En azından txt yedek alıp yaparım yedeklemeyi, sorun çıksa bile bir şeki,lde yedeklerim olmuş olur.
c:/private klasorune erişebilmem için hazırlanmış bi hack yöntemi var mı acaba? Birkaçını denedim sadece sys klasorunu açtı ki tam izin yoktu.

eonder87

Üye
benimde sys ve private klasörüne girmem lazım telefonun usbsi ile giriyorum şu an elimde aparat yok oyüzden giremiyorum ben hafıza kartına garmin mobile yüklemem lazımda ondan... yola cıkacagım gpsi lazım...

dayi434

dayi434

Üye
Başarbilen var mı? C:/private girmem lazım..

mr_problem

mr_problem

Üye
Dostum bu tam benim istediğim bir program ama 5800 a attım ama yüklemede güvenilmiyo diye iptal ediyo yüklemeyi. Bi yardımcı olabilirmisin?

hocam senin ilacın bende :)

--------------- Ekleme ---------------

BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt