5800 Orjinal Haline Geri Döndürme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bama12

Üye
    Konu Sahibi
5800 Orjinal Haline Geri Döndürme?
arkadaşlar 5800'ımı hack lemiştim şu c6 hackli yazılım vardı sunsire miydi neydi sanırım onu yüklemiştim şimdi orjinal haline döndürmek istiyorum teli nasıl çevirebilirim orjinal haline

sado_27

sado_27

Üye
kardeş 1. nafırımden orjınal 5800 dosyalarını ındır jawla flash at sorun cozulur
2. ovi store den tekrar guncelleme yap yada
3. nokıa softwareden guncellemeyı yenıden yap
ıstersende phoneix le flah at hangısını secersen bence en kolayı
tekrar guncelleme yap :))

SilentOne

SilentOne

Üye
ovi ile orji. fw ye geri dönülüyomu yha bak bilmiyordum

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ovi ile orji. fw ye geri dönülüyomu yha bak bilmiyordum

ovi ile dönmen için telefonunun normal 5800 olarak görmesi lazım bazı fw lerde n97 veya c6 şeklinde görebiliyo o zaman yapamazsın en iyisi jafla orjinal dosyaları flaşla

SilentOne

SilentOne

Üye
benim teli 5800 olarak görüyor

bama12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplar içn teşekürler Ama Bir sorum daha olucak nokia softwareden tekrardan güncelleme yaptım herşeyi yaptı cihaz açıldı saat sordu tarih filan Ama Güncellemeyi yüklemesi 5dk Sürmedi Sizce Normal mi? bu arada *#0000# yaptığımda attığım yzılımı yapan arkadaşın imzası vardı sunrise yazıyordu oda kayboldu sanırım atmış orjinale dönmüş tel .Bu arada v.52 menü temasını değişmişler beyaz bir tema var doğrumu?

cevaplar için teşekkürler

sado_27

sado_27

Üye
farketmıyor arkadaşlar ben belkı tum cfw lerı denedım ve hepsınıde ovı stud len orjınal halıne getırdım yapmanız gereken guncelleme yapmadan once hard format ve sonrasında yıne hart format hafıza kartınıda bıcımlerndırırsenız sorun kalmaz :D

----------Eklendi @ 02:30:57 ---------- Yazıldı @ 02:30:12 ----------

arkadaşlar cevaplar içn teşekürler Ama Bir sorum daha olucak nokia softwareden tekrardan güncelleme yaptım herşeyi yaptı cihaz açıldı saat sordu tarih filan Ama Güncellemeyi yüklemesi 5dk Sürmedi Sizce Normal mi? bu arada *#0000# yaptığımda attığım yzılımı yapan arkadaşın imzası vardı sunrise yazıyordu oda kayboldu sanırım atmış orjinale dönmüş tel .Bu arada v.52 menü temasını değişmişler beyaz bir tema var doğrumu?

tele guncelleme yaptıktan sonra format at duzelır kardeş sorun yok :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bi hard format at

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye

yükleme 5dk bile sürmez normaldir bi telefona format at düzelir :yuru

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c6 yazılımını rm356 klasörünün içine karıştırarak jafla flaşlamadın mı?eger bu dedigim şekilde flaşladıysan,bilgisayardaki programlardan fwnin oldugu 166 mblik dosyayı kaldır ve tekrar yükle.rm356'ya hiçbirşey atmadan tekrar jafla flaşla.:oke:

bama12

Üye
    Konu Sahibi
herkeze cevaplar için çok teşekkür ederim,c6 yazılımını jafla flasladm teli eski haline softwareden v52 yazılımını yükledikten sonra bide üstüne hard format attım herşey normale döndü arkadaşlar birde teli sevise götürdüğüm zaman hackli olduğu anlaşılmaz değilmi nasıl olsa eski haline döndürdüm,

sado_27

sado_27

Üye
Sen Söylemezsen Anlaşılmaz:d::d::d::d::d:

SilentOne

SilentOne

Üye
bellimi olur aqızından kaçı verirsin bide :D

sado_27

sado_27

Üye
sen en iyisi garantiye : size telefonuma cfw yukledıgımı soylemem dee:d::d:

• Beğen
Tepkiler: SilentOne
SilentOne

SilentOne

Üye
:d::d::d::d::d::ehe:ehe:kop::kop::kop::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt