5800 GPS bekleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
5800 GPS bekleniyor
arkadaşlar navigasyonu acıyorum GPS bekleniyor diyo böyle 2 saat fln bekledim

çözümü var mıdır yardımcı olurmusnuz ?

djomerrr

Üye
kardeşim geçmiş olsun gps bozulmasının en sık görülen sebeplerinden biride telefona yüklemiş olduğunuz antivirüs programının gps programındaki dosyalardan bir kaç tanesini virüs zannedip silmesi arıza bu yüzden çoğu arkadaş bu yüzden sorun yaşıyor çözüm teknik servis ve yendien yazılım yükletmen

ozanazy

ozanazy

Üye
Dosya silinmesi yüzünden GPS bozulur muymuş hiç yav. Arkadaşım telefonuna format at Ovi maps'i baştan kur eğer GPS bozulmuşsa servislik fakat antivirüs programının navi programından dosya silmesiyle GPS bozulmaz. Ya da ben cahilim kusura bakmayın.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
adamın moralini bozmayın dosya silinmesiyle gps bozulurmu evet doğru ama sen sadece ovi mapsı yeniden kur dosyaları geri gelir servis falan gerekmez bide evin içinde arıyosan boşa uğraşıyosun gps bulması için açık alanda olman gerek evin içinde veya etrafı binalarla falan çevrili yerlerde bulamaman çok normal

naptıysan olmadımı o zaman 2 çözüm var hard format olmadı ovi maps kullanma garmin yada ndrive kur (bu ikili ovi mapstan çok daha iyi ben garmini tercih ederim) böyle sorunların olmasın dostum :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
adamın moralini bozmayın dosya silinmesiyle gps bozulurmu evet doğru ama sen sadece ovi mapsı yeniden kur dosyaları geri gelir servis falan gerekmez bide evin içinde arıyosan boşa uğraşıyosun gps bulması için açık alanda olman gerek evin içinde veya etrafı binalarla falan çevrili yerlerde bulamaman çok normal

naptıysan olmadımı o zaman 2 çözüm var hard format olmadı ovi maps kullanma garmin yada ndrive kur (bu ikili ovi mapstan çok daha iyi ben garmini tercih ederim) böyle sorunların olmasın dostum :oke:

evin içinde arıyorum :) denicem dışarda

ozanazy

ozanazy

Üye
Sen en başta söylesene evin içindeyim diye. :D Bazen GPS bulutlu havada bile zorlanıyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
:d :d :d

kickbox

Üye
ovi yi güncelleyin sorun kalmıyacaktır.

anılbaran

anılbaran

Üye
ne yaptıysam olmuyoo bulmuyo kesin benımkıde arızalı hay.. :( :@

kral231

Üye
Dosya silinmesi yüzünden GPS bozulur muymuş hiç yav. Arkadaşım telefonuna format at Ovi maps'i baştan kur eğer GPS bozulmuşsa servislik fakat antivirüs programının navi programından dosya silmesiyle GPS bozulmaz. Ya da ben cahilim kusura bakmayın.

dostum ovi maps i baştan kurma işlemi nasıl yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt