5800 ev ekrani bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relaxensar

relaxensar

Üye
    Konu Sahibi
5800 ev ekrani bozuldu
5800 imin ev ekrani bozuldu.Ekranin donmeme sorunuyla ugrasirken telefonu acip kapiyordum. tam onu duzelttim derken ev ekranindaki kisayol ikonlari gozukmuyor ugrastim olmadi bende pc suit ile yazilimini tekrar yukledim format bagbinda yine duzelmedi.asagiyada resmini koydum .program nedesense yarim cekmis oda ayri bor dert neyse yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.(cepten operadan yaziom o yuzden turkce karakterler kullanamadim.)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yazmayi umutmusum bide ikonlar gozukmedigi gibi rehber ikonuna basinca (o ve onun yanindaki) gozukuyor hic bisi olmuyor yalniz rehbere cevirdim ev ekranini onda sorun yok kisayol.ile sade olanda yapiyor sorun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hard format at olmazzsa telefonu güncelle yine olmassa telefoncuya götür

darkarts

darkarts

Üye
nokia'dan başka ne beklersinki!!! çözüm hardformat bende işe yaradı.

relaxensar

relaxensar

Üye
    Konu Sahibi
Peki şunu sorcam hard format atmadan önce telefonu yedekliyorsun ya pc suit ile hafıza kartına yüklu olan programlarda yedekleniyormu? hafıza kartını çıkarsam format atmadan önce pc suit ile tekrar ayarları yüklerken o zaman hafıza kartına yüklü programlar da geri gelirmi

ali212

Üye
kardeş hard formatı at. yedeğini aldıktan sonra. evet hafıza kartındaki programlarda geri gelir. sana tavsiyem telefon hafızanı hafıza kartına yedekle dosya yöneticisinden. Sonra hafıza kartını çıkar telefondan hard formatını at ;)

askar_153

Üye
aynı şey bende de oldu hard format düzeldi formatın hafıza kartıyla da alakası yok

ossan001

Üye
hiçş yapma kardes tlfn daha kötü oluo bn tlfnu aldıgım 5. günü kısayol tusları gıttı aynı sana olan gibi ama bn kvkya gotrdum onlar yaptı ve smdı spr hıc bıse olmuo

relaxensar

relaxensar

Üye
    Konu Sahibi
Ordada format atıyorlar herşey siliniyor artık bulucam bir yolunu başka yol bulursam yazarım buraya...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım rehberini yedekle yüklediğin programlar bilgisayarında dursun önemli başka birşeyler varsa onlarıda yedekler sonra at hardformatı attıktan sonra pc suite veya ovi suite ile tekrar geri alırsın yedeklediklerini birşey olmaz..

kendin_ol_19

Üye
Aynı sorun bende de var şu an. Arama tuşun çalışmıyor değil mi? 5800'a hard format nasıl atılır bilmiyorum. Galiba çin mali almakla hata yaptık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Aynı sorun bende de var şu an. Arama tuşun çalışmıyor değil mi? 5800'a hard format nasıl atılır bilmiyorum. Galiba çin mali almakla hata yaptık.
çin malı mı daha önce niye söylemedin be kardeş o normal 5800 gibi değil ki..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
ohoo çin malıysa geçmiş olsun :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Evet arkadaşlar artık kısayolların kaybolması sorununa hard formattan daha basit bi çözüm bulunmuştur buyrun;

1. Hackli telefonda Xplore açın ve "c:\private\10202BE9\persists\" klasörüne gelin
2. Bu klasörde 10275102.cre dosyasını silin
3. Ev ekranı teması olarak "Temel" seçin
4. Telefonu açıp kapayın
5. Tekrar ev ekranı teması seçimine gelip "Kısayol çubuğu" seçin
6. Kısayollarını yeniden ayarlayın.

Bu arada Telefon Ara ve Rehber de çalışıyor olacak.

Symbian işletim sisteminin bu püf noktasını bulanlara teşekkürler.

ALINTIDIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt