5800 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran sorunu
bazen algılamıyor ekran alt kısmına dokunduğumda algılamıyo yada aksini yapıyo simgeye dokunuyorum açılsın diye ekran yukarı doğru hareket ediyor . Sorun un çözümü varmı acaba . Arada sırada yapıyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bazen bende de oluyor o genelde internette yapıyor..

Kullandığın ekran filminden olabilir..

Ben genelde internete opera mobil ile girdiğim için o hareketini operanın kasmasına bağlıyorum dokunduğum yeri algılamıyor o an..

Önce bir ekranı dokunmatiğini tekrar kalibre et ayarlardan, ve telefonun ekran filmini ince olan filmler var onlarla değiştir..

ErotikAdam

Üye
bazen algılamıyor ekran alt kısmına dokunduğumda algılamıyo yada aksini yapıyo simgeye dokunuyorum açılsın diye ekran yukarı doğru hareket ediyor . Sorun un çözümü varmı acaba . Arada sırada yapıyo

Dokunmatik hasarlı ver servise yapsınlar

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
    Konu Sahibi
Bazen bende de oluyor o genelde internette yapıyor..

Kullandığın ekran filminden olabilir..

Ben genelde internete opera mobil ile girdiğim için o hareketini operanın kasmasına bağlıyorum dokunduğum yeri algılamıyor o an..

Önce bir ekranı dokunmatiğini tekrar kalibre et ayarlardan, ve telefonun ekran filmini ince olan filmler var onlarla değiştir..

Deneyecem bir kardeşim

- - - Eklendi - - -

Dokunmatik hasarlı ver servise yapsınlar
Oda olabilir aynı sorunu arkadaşımın 5800 de yapmaya başladı . O kadar nazik mi bu 5800 ekranları ?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Kasmadan dolayı olabilir.
Ayrıca ekrana kolay kolay bişey olmaz.

esokmen

esokmen

Üye
bazen sıkıntı yaratıyor daha iki gün önce telefon basmadı mesajda 0 tuşuna basıyorum. 2 ye basıyor :D servise gittim ekran koruyucu yu çıkardı düzeldi

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
bazen sıkıntı yaratıyor daha iki gün önce telefon basmadı mesajda 0 tuşuna basıyorum. 2 ye basıyor :D servise gittim ekran koruyucu yu çıkardı düzeldi

Eğer ekranı fazla bastırıyorsanız (bastığın yerde garip renkler çıkana kadar :D) Belki oda bazı sorunları tetikleyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt