5800 Bütün Uygulamaları Sildim Ustalar Yardımlarınızı Bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

ErhanMRT

Üye
    Konu Sahibi
5800 Bütün Uygulamaları Sildim Ustalar Yardımlarınızı Bekliyorum.
Arkadaşlar neredeyse bütün forumu gezdim ama aradığımı bulamadım o yüzden yeni konu açma gereği duydum kusura bakmayın. Ama eminim benim gibi bir çok mağdur arkadaşa da yardımcı olacak bu konu.

Direk konuya gireyim. Elimde bir 5800 XM var. Güzel güzel kullanıyordum alo diyordu bana yetiyordu. Ta ki menü ikonlarından sıkılıncaya kadar. Temalar yük olduğu için araştırdım sırayla cwf ile tanıştım falan filan bilirsiniz. Bunlarla uğraşırken telefonun kendi uygulamarındaki bütün uygulamaları kaldırdım. Evet Qt webkit vs vs ayarlardan yüklü uygulamalara girince bir tane dahi uygulama bırakmadım. Telefon çalışıyordu. Bende o sildiğim uygulamaları geri getirmek adına orijinal yazılımı yükledim fakat yükleme tamamlanmasına rağmen bu kez de telefon açılmıyor. İşte sorunum bu başınızı ağrıttım tekrar kusura bakmayın. Sorunumu Dinlediğiniz için teşekkürler.

ve aklım başıma geldi whatsapp ve opera dışında hiçbir program yüklemeye çalışmayacağım ve kullanmayacağım eğer cihazımı tekrar kullanabilirsem. 5800 dediğin bilgisayar değil ki abi herşeyin bi kapasitesi var işte bunlar hep insanoğlunun açgözlülüğü ve mükemmelliyetçiliği dersimi aldım :)
 


Üst Alt