Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5300 a uygun doğru dürüst program. HELP
Sponsorlu Bağlantılar
sercu
Üye
Konu Sahibi
5300 a uygun doğru dürüst program. HELP
siteden indirmiş olduğum bir kaç program bulunmakla beraber telefonda açılmamaktadır. bir kaç adate yararlı denenmiş programınız varsa yada görürseniz bana verebilir misiniz?
erdi92
Üye
Bildiğim kadarıyla 5300 da program çalışmıyor
sercu
Üye
Konu Sahibi
bende öle biliyorum ama belki bi umut diye soruyorum millete. saol yine de
nokia5300
Üye
nasıl program calısmıor jar formatlı programları war bned 5300 baba gbi calıstro
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veya galeri9
omermr
Üye
la her gelen sallıyo bildigim kadarıyla yok diyor adam. La sen ne biliyorsunki.Arastırmadan konusuyorsun.Bak arkadasım nokia 5300 için bir sürü program var.Yeterki ne aradıgını bil.Bir tane program veriyorum msn ye benzer hatta daha guzel de denebilir. mig33 chat programı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veya wap.mig33.com ve ararsan bir sürü bulursun.yeter ki ara ama şu var. Aradıgın pogram java destekli olmasi lazım cünkü 5300 sadece java yı sis doyası çalıstırmaz.
kerem_20
Üye
5300 program kaldırmaz.
06ilknur06
Üye
o zaman bizim telefonlarımızda bi sorun var ki kaldırıyo
giyaseddin
Üye
5300 Için Msn Programları Var
ofl
Üye
jav destekli program kaldırır neden kaldırmaz diyonuz yararlı bi kaç prog verim dosya yöneticisi moby explorer msn programı ebuddy var
oguzkagan92
Üye
benim telefon 5300....100 tane falan program var kasmıyor bile 530 çok güzel bir telefon tüm java programları çalıştırıyor
pelin18
Üye
5300 msn programı isTiyorumm yardmcı okurmusnuz acepp??
bildiğim en adam akıllı java telefonu 5300 çok güzel hiç kasma felan yokk 4 gb hafıza kartı var sarsmıyo bile
emilgen
Üye
benim 5300 da 25 tane oyun var 8 tane de program daha da yüklemeyi düşünüyorum...
memet064
Üye
bende biraz proğram var isteyen olursa msnden yollayabilirim [email protected] ekleyin yollayayım elbette var 5300 da proğram isteyenler eklesin yollayabilirim
cantmr
Üye
omermr senden alıntı yaparak aynı lafları sarfediyorum böyle cahillerin bu sitede ne işi var bişey bilmeden konuşuyo