5130xm tayfası bi baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrekarli

emrekarli

Üye
    Konu Sahibi
5130xm tayfası bi baksın


İşletim sisteminin 7.95 sürümü falan varmış ama ben ovi suite'te güncellemeleri kontrol ettirdğim zaman telefon güncel diyo..

yardım edin lütfen... :yuru:vur
 


kollucu

kollucu

Üye
Sorun ne bende de var bende pro indire miyo rum java hepsini indirmiyor anlamadım
 
degerli43

degerli43

Üye
sakın yüklemeyin 7.95i... kesinlikle yüklemeyin 6.94 en iyi sürüm.. ben yükledim tel serviste müzik çalar yavaş sürekli beyaz ekranda kalıyo bırakın güncellemeyin
 
veli.802

veli.802

Üye
bencede sakın yüklemeyin bende 7.91 var ilk yüklediğim günden beri pişmanım bir müziğe girerken sürekli çalma listesi oluştuluyor diyo allah bilir 7.95 inde neler yapıyodur ama acayip yavaş keşke 6.94 olsaydı şimdiki sürümümmm!!
 

sefaturut

Üye
benim 5130 3.telefonum ilk aldığım telefon v6.65 vardı şimdiki telde v7.95 çok iğrenç bir versiyon müzik çalar açılırken çalma listesi oluşturuluyor yavaş geçişler var ama ilerde v8.20 çıkacakmış onda tüm sorunlar kalıcakmış.
 

xfurkan1

Üye
benim versyon 07.95 bende öyle şeyler yapmıyo
 

sebenlimacit

Üye
benimki 7.95 hiç dediğiniz gibi sorunlar ortaya çıkmıyo ben 7.95 kullanıyom şu an mennunum
 

Burak

Üye
arkadaşlar telefonun kullanımı kişdien kişiye değişir. sen çok oyun yüklersin sürekli oyun oynarsın müzik dinlersin,sürekli mesajlaşırsın bu telefon bunlara dayanamaz. 5130 genel olarak normal kullanım için. zaten bildiğiniz gibi işletim sistemi biraz yavas.
telefonun sistemini kastırırsanız,beyaz ekrandada kalır,açılmazsa,kasarda. telefon hafızasına çok yüklenmeyin. gerek görmedikçe birsey yüklemeyin telefon hafızasına. ayrıca telefona uyumlu voltaj lı hafıza kartlarını kullanın. 2 gb dan fazlasını kaldırmaz telefon.telefonun tüm yazılımları gayet güzel. ben 7.91 kullanıyorum 2 ay oldu alalı ve hiçbir şikayetim yok telefondan. sarjı cabuk bitiyor diyorlar. o kadar sarkı falan dinliyorum şarjı yine en az 4 gün gidiyor. dediğim gibi kullanım kişiden kişiye değişir. şuanlık 7.95 nokia'nın sitesinde yayınlanmadı. o yüzden ovi suıte güncelleme yok der.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt