5 yıl sonra..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
5 yıl sonra..


[h=2]İngiltere Premier Lig 5. hafta mücadelesinde Liverpool deplasmanına konuk olan Manchester United, Anfield Road'da 5 yıl aradan sonra ilk kez galip geldi.[/h]
Anfield Road'daki son galibiyetini 16 Aralık 2007'de Tevez'in attığı tek golle alan Manchester United, o günden bu yana bu sahada Liverpool'u mağlup edemiyordu. Liverpool'un Anfield Road'daki bu egemenliğini kıran Şeytanlar, Kırmızılar'ı 2-1 mağlup ederek 5 yıl sonra bir ilki yaşadı. Bu galibiyet sonrası Manchester taraftarları büyük bir sevinç yaşarken Liverpool cephesinde ise hüzün hakimdi.



Manchester'ı penaltı taşıdı


Maçın 81. dakikasında Manchester United'a tartışmalı bir penaltı verildi. Antonio Valencia ile Glen Johnson arasındaki ikili mücadelede Valencia kendini yere bırakınca hakem Mark Halsey penaltı noktasını gösterdi. Hakemin bu kararı Liverpool taraftarlarının büyük tepkisini çekti.



Evra ve Suarez sonunda el sıkıştı


Geçtiğimiz sezonda Luis Suarez, Patrice Evra'ya yaptığı ırkçı hakaret sonrası 8 maç ceza almıştı. Luis Suarez'in bu hareketi iki oyuncunun aralarının bozulmasına neden olmuştu. Maç öncesi Luis Suarez ve Evra'nın el sıkışıp sıkışmayacağı büyük merak konusuydu. İkili el sıkıştı ancak Evra'nın Suarez'e karşı soğuk tutumu gözlerden kaçmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt