evet öğrenci Yemeği:D
Emrgncy Üye haydaravısyon' Alıntı: 5 kavaonz bal için bir kovan arı 50 kilo şeker gerekiyomuş Genişletmek için tıkla ... Arılar isyanda
haydaravısyon' Alıntı: 5 kavaonz bal için bir kovan arı 50 kilo şeker gerekiyomuş Genişletmek için tıkla ... Arılar isyanda
CarpeDiemm19o5 Üye [h=6]- Seni seviyorum + Ne? - Bal diyorum 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil tam 5 kavanoz bal 100 TL miş hemde polen hediyeli. [/h]
[h=6]- Seni seviyorum + Ne? - Bal diyorum 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil tam 5 kavanoz bal 100 TL miş hemde polen hediyeli. [/h]
ogzhnoTr Üye Rambo_FT' Alıntı: Poleni verin gerisi sizin olsun. Genişletmek için tıkla ... Sen makarna yemiyomuydun ?
Rambo_FT' Alıntı: Poleni verin gerisi sizin olsun. Genişletmek için tıkla ... Sen makarna yemiyomuydun ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Yok bu akşam türlü yedim. Öğrenci türlü yemeği olduğu için içinde herşey vardı bal dışında
ogzhnoTr Üye Makarnayla patates yolluyorum yakala of bende gidicem üniversiteye dimi :P neyse itü ne giderim bende
Makarnayla patates yolluyorum yakala of bende gidicem üniversiteye dimi :P neyse itü ne giderim bende