Anlık Bişey Olabilir Araya Duvar Girer Bişey Girer Hızı Düşer Gayet Normal Bişey Bu.Daha Açık Bir Yere Çıkıp DeneAma şebeke var şuan aynı yerdeyím kendiliğinden değişiyor şuan yine 4G oldu.
Yardımınızı bekliyorum
Örneğin Balkon Vs Varsa Oraya Çıkıp Dene Yada Bina Dişina Emin OlBulunduğun Yerle Alakalı BirşeydirPeki kardeş saol
Örneğin Balkon Vs Varsa Oraya Çıkıp Dene Yada Bina Dişina Emin OlBulunduğun Yerle Alakalı BirşeydirHayırlı Günler Selametle
Bi Sorun Olmaz Merak ETme Güle Güle KullanSağolasın benim tek korkum telefon bozulmasın daha yeni aldım teli o yüzden 2016 nisan ayında aldım inşallah bir sorun olmaz teşekkür ederim yardımın için
Bi Sorun Olmaz Merak ETme Güle Güle Kullan![]()
Herzaman aynı yerde 4.5g çekecek diye birsey olmuyor bazen rüzgar olur ondan bile etkilenebilir tam olarak bilmiyorum ama telefon da fark ediyor çekim 4.5g frekans dedikleri olay dan kaynaklanıyorAma şebeke var şuan aynı yerdeyím kendiliğinden değişiyor şuan yine 4G oldu.
Yardımınızı bekliyorum
Bizim evin duvarları kalın olduğu için şebeke düşüyor dışarı çıkınca normale geliyor duvarın kalın olmasındanmış sorunHerzaman aynı yerde 4.5g çekecek diye birsey olmuyor bazen rüzgar olur ondan bile etkilenebilir tam olarak bilmiyorum ama telefon da fark ediyor çekim 4.5g frekans dedikleri olay dan kaynaklanıyor
Hayırlı teskereler Ahmet abiBi Sorun Olmaz Merak ETme Güle Güle Kullan![]()
Kalın olması da etkiler mümkünse evde 3g kullanınBizim evin duvarları kalın olduğu için şebeke düşüyor dışarı çıkınca normale geliyor duvarın kalın olmasındanmış sorun
Hayırlı teskereler Ahmet abi![]()
İşte bu baz istasyonlarının yetersizliğinden kaynaklanıyor 4.5g geçtiğimiz zaman baz istasyonlarını çoğaltmış olsalardı şimdi çekim sıkıntısı yaşamazdık .Ben türk telekomdaydım fakat fiyatı yükselmeye başlayınca operatörü değiştirmek zorunda kaldım ve vodefone geçtim fakat hiç memnun değilim 4.5 gire bildiğim noktalarda giremez oldum tek sorunu kapalı alanlarda sağlıklı yayın yapamıyor. Dışarda sorun yok fakat o senin keyfine göre değil sen onun keyfine göre yerini yönünü ayarlıyacaksın inanırmısınız bilmem ama arada bir tek pencere olmasına rahmen çekmiyor. Pencerenin dış tarafına geçiyorum çekiyor pencerenin iç tarafına geçiyorum çekmiyor. Arada iki veya üç adım atıyorsun
Bence şikayette bulunmalısın bizde 4.5 g sıkıntı sizde hiç çekmemekle sıkıntı kötü bir durum bu zamanda4.5 dan H+ düşse onada rasıyım ona bile düşmüyor 4.5 dan hemen E ye düşüyor.