46g20e panasonıc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tnyavuz

Üye
    Konu Sahibi
46g20e panasonıc
Eğer en iyi Plazma televizyon teknolojisini arıyorsanız, buldunuz. Ödüllü Viera ürünlerinde üstün tasarımlı her bir model, yeni standartlar yaratarak, düz ekran televizyonların benzersizliğini tekrar ortaya koyuyor. Görünüşünden, sağladığı görüntü ve sese kadar, VIERA bügün ve yarının tek televizyonu.



Gelişmiş görüntü kalitesi ile gözlerinize ziyafet çekin, Panasonic VIERA Plazma 46G20Edüz-ekran TV’ler en müthiş izleme deneyimini yaşatmak için tasarlanmıştır.
Plazma teknolojisi, bir görüntü oluşturabilmek için yalnızca piksel başına yalnızca bir vuruşa ihtiyaç duyar, ki bu yalnızca bir milisaniyelik bir tepki zamanını işaret etmektedir. Bu değer,
diğer TV teknolojileri ile karşılaştırıldığında bin kat daha hızlıdır, ve VIERA Plazma modellerini, spor, film ve oyun gibi hızlı-hareket eden görüntüler için ideal seçenek haline getirmektedir.


Mükemmel Görüntü Kalitesi

Flat-Panel Ekranların çözünürlüğü genellikle pikseller ile ifade edilir; görüntü kalitesi ile pikseller arasında doğrudan bir bağ kurulur. Piksel sayısının görüntü kalitesi üzerinde etkisi olmasına rağmen, panelin türü ve hareket eden objeleri nasıl görüntülediği daha önemli faktörlerdir.

APDC (“Advanced PDP Development Center Corporation”), hareketli görüntü performansını insanın görüşüne yakın bir ölçekte ölçümlemeye ve değerlendirmeye olanak sağlayan bir yöntem geliştirmiştir. Bu yöntem, hareket eden görüntülerin piksel sayısı ile yakın ilişkisi bulunan görüntü çözünürlüğünün kapsamlı biçimde analiz edilmesine olanak sağlamıştır.



1080 Hareketli Görüntü Çözünürlüğü (NeoPDP)



Son nesil NeoPDP modellerimiz Intelligent Frame Creation PRO ile 600Hz Sub-field Drive özelliğine sahip olup, hareket bazında TV performansını ölçümleyen APDC ölçüm
yöntemine göre mümkün olan en yüksek hareketli görüntü çözünürlüğünü sunmaktadır.


VIERA V-real ve V-real PRO 4 Teknolojisi



Çoğu üreticiden farklı olarak Panasonic, hem Ar&Ge, hem de görüntü performansına bir bütün olarak bakmaktadır. Tüm VIERA TV’ler, ekranın performansını en üst noktaya taşıyarak akıcı, kristal-berraklığında hareketi hassas renkler ve zengin kaliteden ödün vermeden ileten Panasonic’in ödüllü V-real görüntü zenginleştirme teknolojisine sahiptir. Panasonic 2009 aaaa HD modeller, V-real PRO 4 ile donatılmış iken, HD-ready modeler V-real 4 ile donatılmıştır.





100 Hz Çifte Tarama*
Standart Avrupa PAL yayın sinyali 50 Hz’dir; yani televizyonunuzdaki görüntü saniyede 50 kere yenilenir. Panasonic VIERA Plazma TV’ler, ekran yenilenme hızını iki katına çıkararak titreşimsiz görüntüler yaratan dahili 100-Hz Çifte Tarama özelliğine sahiptir.


600 Hz Sub-field Drive IFC Pro ile En Akıcı Ekran Hareketi**
Dahili İşlemci, bir karede 12 alt-alan oluşturarak, başlangıçtaki sinyal girişinden 600 alt-alan oluşturmaktadır. Hareket algılamayı temel alan akıllı bir algoritma kullanarak, hareket eden cisimleri tüm ayrıntıları ile son derece keskin biçimde oluştururlar.





0,001 milisaniye Tepki Süresi
Bir TV ekranının tepki süresi, piksellerinin tam bir görüntü “döngüsünü” ne kadar hızlı tamamlayıp, bir sonraki görüntünün yerini alması ile alakalıdır. Uzun tepki sürelerine sahip TV ekranları, görüntülerdeki her bileşeni yeterince hızlı şekilde yenilemekte zorluk yaşayar, hızlı görüntüyü takip edemezler, ki bu da hareket halindeki objelerin bulanık ve bozulmuş olarak görüntülenmesine neden olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt