42gw20e panasonıc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tnyavuz

Üye
    Konu Sahibi
42gw20e panasonıc
Eğer en iyi Plazma televizyon teknolojisini arıyorsanız, buldunuz. Ödüllü Viera ürünlerinde üstün tasarımlı her bir model, yeni standartlar yaratarak, düz ekran televizyonların benzersizliğini tekrar ortaya koyuyor. Görünüşünden, sağladığı görüntü ve sese kadar, VIERA bügün ve yarının tek televizyonu.



Panasonic L42GW20 teknolojik özellikleri ile kendi sınıfında zirvede tek başına kalmayı başarmış. NeoPDP ön panele sahip bu model, NeoPDP teknolojisi sayesinde, süper ince panel ve süper geniş ekranı kullanıcılarına sunuyor.
600 Hz görüntüleme frekansıyla, diğer modellerden çok uzakta bir yer tutan L42GW20, yüksek görüntüleme frekansının görüntü değişimlerini en iyi şekilde yansıtabilmesinin avantajını izleyicilerine sunuyor.
Bu Linkleri Üyelerimiz Görebilir. 1920*1980 piksek çözünürlük ile aaaa HD görüntü destekliyor. Videolarınızdaki farklı çözünürlük miktarlarını da desteklemesi amacıyla 480 piksel, 576 piksel, 720 piksel ve 1080 piksel gibi farklı çözünürlük destekleri VIERA serisinin bu modelinde mevcut.
L42GW20, barındırdığı birçok özellikle bilgisayara bağımlı olmaktan sizi kurtarıyor. PCMCIA kart desteği sayesinde VIERA’ nıza harici donanım takabilirsiniz veya Card Reader özelliği sayesinde her türlü medya kartlarınızı okuyabilir, içerisindekileri görüntüleyebilirsiniz.
Siyah renk ile asil bir görünüm sergileyen bu model Panasonic plazmanın ince çerçevesi, televizyonun bütününü değil, sadece izlenecek kısmını ön plana çıkararak, harika bir focus sağlıyor. 0.001ms lik tepki süresi ile diğer televizyonlardan çok farklı olduğunu bir kez daha sergileyen bu modelin bu kadar kısa tepki süresi sayesinde, en hızlı görüntüleri bile oluştuğu anda görebileceksiniz. Sınırsız izleme açısı sayesinde plazma televizyonunuza istediğiniz konumdan bakabileceksiniz. İzleme açısının dar olduğu televizyonlarda bazı açılardan baktığınızda ekran parlak görünebilir veya renkler değişebilir. L42GW20’nin sınırsız izleme açısıyla bu sorundan da kurtuluyorsunuz. Artık siz televizyonunuza göre konumunuzu ayarlamak zorunda değilsiniz.






3D görüntüyü en iyi şekilde kullanıcısına sunmak üzere tasarlanmış olan Viera L42GW20’de 3D Comb Filter özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde Linkleri Üyelerimiz Görebilir. , arka arkaya gelen 3 adet yatay satırı tarar. Bu 3 satır içerisinden en iyi olanı seçip, görüntüleyerek en iyi ve stabil görüntüyü izleyicisine sunar.
Çözünürlük ve 3D görüntü kalitesinin yanı sıra 232 milyar renk desteği ile bu Viera Plazma TV’de görüntülerdeki tüm nesneleri en gerçekçi haliyle görebilir, Dolby Digital Plus teknolojisi sayesinde de sesleri en gerçekçi haliyle duyabilirsiniz. Optik ses çıkış özelliği ile de ses özelliği bu modelde kuvvetlendirilmiş. Optik ses çıkışı sayesinde, anfi veya diğer ses sistemlerinize ışın yolu ile en hızlı ve en kayıpsız ses gönderilir. Böylece filmleriniz izlerken gerçekçi sesin yanı sıra en iyi 3D sesi duyabilirsiniz.3D görüntü ve 3D ses kalitesini yaşamanız için L42GW20 tam size göre.
Oyun modu özelliği de Panasonic VIERA’ nın bu modelinde mevcut. Oyun modu sayesinde oyun oynarken televizyonunuz oyununuzun her karesi için, en iyi görüntülemeyi hesaplayarak kendisini ona göre stabilize eder. Böylece 3D ses desteği içeren L42GW20’niz ile oyunlarınızda da 3D görüntü kalitesini en üst seviyede yaşayabilir, oyunun sanal ortamına kendinizi daha iyi adapte edebilirsiniz.






DLNA televizyonunuzun yerel ağa bağlanarak DMS destekli cihazlarınızdan medya alışverişi yapmanızı sağlar. VIERA L42GW20 modeli ile yerel ağınıza bağlı olan bilgisayar veya diğer medya cihazlarınızdan DivX video dosyaları alabilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınız veya dijital fotoğraf makineniz ile plazma televizyonunuz arasında bağlantı kurmak için büyük bir kablo yığını kullanmak zorunda kalmayacak, kumandanızdan birkaç tuşlama yaparak bu işlemleri kolayca halledebileceksiniz.
Televizyonların gitgide geliştiği son yıllarda hepsi birer bilgisayar özelliğine yaklaşırken, Panasonic Viera L42GW20 Plazma TV’nin, size bir bilgisayar veya bir televizyondan daha fazlasını yüksek ses, görüntü ve iletişim yöntemleri ile sunabileceğinden emin olabilirsiniz.
 


DUNGA11

Üye
TX-P42GW20 PANASONIC PLAZMA TV 42''(106 cm) Ekran Genişliği 1.500 cd/m2 Parlaklık 1920x1080 Çözünürlük 5.000.000:1 Kontrast 3D Digital CombFilter G13 Progressive -HD NeoPDP Panel,V-Real Pro 5 3D 4hdmı girişi bulunmakta plazmada panasonic derim ...
 

WANTED1516

Üye
Kendinden reciver özelliğini kullanmayanlar 42g20 olarakta düşünebilirler.harika bir seriiii
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt