40 Ytlye Cep Telefonu Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
40 Ytlye Cep Telefonu Geliyor
Dünyanın en büyük cep telefonu üreticilerinden Motorola, 2006 yılında Hindistan, Bangladeş ve Nijerya ile birlikte Türkiye'de de ucuz cep telefonu satışına başlayacak.
05 Aralık 2005 10:42
<div align="center"></div>
Dünya GSM Birliği&#39;nin (GSMA) 2005 yılında açtığı ihaleyi kazanarak 17 ülke için 6 milyon adet ucuz telefon üretmeye hak kazanan Motorola&#39;nın C113a model telefonu 2006 yılında satışa çıkacak.

Motorola Türkiye Mobil iletişim Araçları iş Birimi Ülke Müdürü Yücel Kubanç, perakende fiyatın lansman tarihindeki vergi oranları ve döviz kuruna göre belirleneceğini söyledi. Ancak BBC gibi kaynaklar telefonun satış fiyatının 30 doların (40 YTL) altında olacağını öngörüyor. C113a piyasaya çıktığında pazardaki üstün kaliteli pile sahip en ekonomik ürün olmaya aday gösteriliyor.

Fiyat yarıya iniyor
Dünya GSM Birliği 2005 yılında 2 farklı ihale açti. Amacı gelişmekte olan pazarlardaki birliğe üye operatörlerin hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırabilmeleri için ekonomik ve kaliteli mobil telefon ihtiyacını karşılayabilmekti. Proje özellikle Türkiye gibi vergilerin yüksek olduğu ülkelerde satışları artırmayı hedefliyordu. Zaten Türkiye&#39;nin milli geliri dünya ortalamasının altında, GSM telefon kullanıcısı oranı da toplam nüfusun yüzde 60&#39;ının altında olduğu için ihale kapsamına giren ülkelerden biri oldu. İlk ihale çerçevesinde C115 ve C117 model ürünleri 2005 yılında piyasaya sunan Motorola bunları yaklaşık 90 YTL&#39;ye satıyordu.



vatan
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Satış rekoru kırar bence..
 

jöly

Üye
bencede satış rekoru kırar cepsiz kimse kalmayacak desenize
 

tofy

Üye
evet valla rekor kırar kesin
teşekkürler bilgi için
 

aTTra

Üye
Bizim milletimizde hava atma merağı oldukça, rekor mekor kıramaz.
 
darkred

darkred

Üye
sokakta oynayan çocuklarda bile cep telefonu olucak arkadaşlara kaılıyorum satış rekoru kıracağı kesinnn
 
ibonline

ibonline

Üye
alıcagım filan yok ama cidden iyi fiyat artık ücüncü telefonuda böylemi alsak hele bir boyutunu görelim sonra kadar veririz
arkadaşlar iki tel kullanıcaksanız size tavsiyem panasonic cüce modellerden alın ben a100 almısım sarj desen o bicim zaten telefon minnacık haa dev avantajı var eli cebe atınca 6630 u bulabiliyorum ve üzerimde olmayınca fark ediyorum bu teli bulmak nerdeyse ölüm hafif ve kücük
 


Üst Alt