40 kontörümü gaspetti bu avea!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karkarkara

Üye
    Konu Sahibi
40 kontörümü gaspetti bu avea!
44 kontörüm var iki hafta kadar önce sms paketi almıştım sms atıyordum sadece arada birkaç kısa konuşma oldu 10 kontördö öyle harcadım toplam 44 kontörüm vardı, önce bir mesaj gelldi içerik olarak şu "kontörünüz kısa bir süre içerisinde bitecektir lütfen kontör yükleyiniz" bunun hemen akabinde telefonun ışıkları sönmeden bir mesaj daha geldi ve "toplam 4 kontör 4932 kısa mesaj hediyeniz vardır" falan diye.Neyse 4 kontör kalmış arayım 500'ü dedim aradım müş.hiz.ini bir karışık menü koymuşlar bir temsilciye ulaştım tam o da bana bilgi vermedi!Ve o anda arama kesildi sebep kontör bitmiş!

Turkcell'de aynı olayı yaşadım aradım yanlışlıkla kestikleri 28kntr için 100 köntör ve müş.hiz. görüşmemin bedelini iyade ettiler.Neredesin avea senin gibi operatör olmaz gerçekten, turkcell hiç değilse data ğcreti bahane gösteip kesiyordu sen ise nedensiz kesiyorsun!

2 ay oldu olmadı vodafone'dan geçtim avea ya, geçerken bir dolu vaadde bulundular şu kadar dakika vs onu da vermediler, ne yapmam lazım ayda 1000kntr mi yğklemem lazım hdeiyeleri almak için.Böyle gaspçı hileci sahtekar bir şirket görmedim.!Bir avea iki finansbank!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt