4 Dakkada 1 Kontör...

Sponsorlu Bağlantılar

sharap

Üye
    Konu Sahibi
kontörler cumadan cumaya olacakmış

SeRKaNCa16

Üye
bende uye oldum hıkayeee

sharap

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun

sharap

Üye
    Konu Sahibi
yeni kampanyalar yolda

arslansem

arslansem

Üye
Kontör yükleme günü çarşamba olmadı mı?Bugün istedim gelir inşallah

sharap

Üye
    Konu Sahibi
cuma diyor ama aynı gün geliyor

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bı baklım emegıne saglık

sharap

Üye
    Konu Sahibi
aynı gün geldi bana....

emmrecan

emmrecan

Üye
deneyelim bakalm

sharap

Üye
    Konu Sahibi
Bence hemen dene

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ben bisi cikaramadin bundan uye oldum ama bos izlicek reklam yok ki sacma sapan bi site yapimi

sharap

Üye
    Konu Sahibi
bir sürü reklam var nasıl sende çıkmadı anlamadım...reklam izle yazan yere tıkla...

sharap

Üye
    Konu Sahibi
bulamadı n mı?????????

sharap

Üye
    Konu Sahibi
yeni, kampanyalar yolda

sharap

Üye
    Konu Sahibi
haftada bir sürü reklam yayınlanıyor başkasını üye yaparsan daha çok kazanıyorsun...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
haftada bir sürü reklam yayınlanıyor başkasını üye yaparsan daha çok kazanıyorsun...

sen hemen istemissin konturun gelmis dier uyeye bence hemen kayit ol dier yandan yeni kampayalar yolda imis

ben kayit oldum ilk gunler ii reklam geliodu ama simdi 23 te kaldi 25 olmasin diede reklam yok cevap yonetici arkadasim tsk ederim.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
site iki saate aciliyor arti giriste hata veriyor iletisime gectik sozde ne gelen var ne giden

the game...

sen hemen istemissin konturun gelmis dier uyeye bence hemen kayit ol dier yandan yeni kampayalar yolda imis

ben kayit oldum ilk gunler ii reklam geliodu ama simdi 23 te kaldi 25 olmasin diede reklam yok cevap yonetici arkadasim tsk ederim.

site iki saate aciliyor arti giriste hata veriyor iletisime gectik sozde ne gelen var ne giden
ya o site yalan ya,reklam yok ki
ilk kayıt olduğunda bolbol reklam gelio kontör durumun 23.75 olunca 25 olup telefona yüklemeyelim die reklam vermiolar:vur
23.75 te kaldı benim hesap,1 aydır reklam yok:ah,yöneticilere mail attım cevap bekliorm

er7705

er7705

Üye
arkadaslar kesinlikle güvenilir bir site dün benim 100 kontörüm yüklendi hem sürede uzattı vodafone da

ilk üye olana cumartesi günleri yüklenmek üzere 5 kontör hediye

avea vevodafone da 25 kontor süre uzatır

Takipçi Satın Al

Üst Alt