3gs 32 gb Jailbreak yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ravenauss

Üye
    Konu Sahibi
3gs 32 gb Jailbreak yardım
arkadaşlar ilk önce telefonu yurt dışından arabistandan adım 3,1,3 olarak şimdi sürümü 4,2,1 yaptım haftası seri numarasınında 4ve 5inci rakamları 11, Jailbreak olayını sürekli takip ediyorum ama bi türlü cesaret edemedim şimdi unlock çıktığını söylüyorlar yutdışından aldığım için sıkıntı olurmu olmassa bi yönlendirirmisiniz nerden başlamam gerekiyor nasıl yapılır

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
arkadaşlar ilk önce telefonu yurt dışından arabistandan adım 3,1,3 olarak şimdi sürümü 4,2,1 yaptım haftası seri numarasınında 4ve 5inci rakamları 11, Jailbreak olayını sürekli takip ediyorum ama bi türlü cesaret edemedim şimdi unlock çıktığını söylüyorlar yutdışından aldığım için sıkıntı olurmu olmassa bi yönlendirirmisiniz nerden başlamam gerekiyor nasıl yapılır

Eger iphone birsey olacakdiye korkuyorsan hic dokunma ama ben Avrupadan alma iPhone 3GS 4.2.1ve new bootrom hersey gayet iyi gidiyor unlock yaptım çalışıyor :oke:

ravenauss

Üye
    Konu Sahibi
Eger iphone birsey olacakdiye korkuyorsan hic dokunma ama ben Avrupadan alma iPhone 3GS 4.2.1ve new bootrom hersey gayet iyi gidiyor unlock yaptım çalışıyor :oke:

korkmakten değil sen beni anlayamamışsın nasıl başlayacağım diye sordum

hakankurban

hakankurban

Üye
1- öncelikle ios 4.2.1 ipsw dosyası indir

2- itunesi aç klavyeden shift tuşuna basılı tut restoreye tıkla bir pencere açılacak açılan pencereden indirdiğin ios 4.2.1 dosyasını göster ..itunes restoreyi yapar

3- adresini verdiğim linkten jailbreak işlemini anlatılan şekilde gerçekleştir

ravenauss

Üye
    Konu Sahibi
1- öncelikle ios 4.2.1 ipsw dosyası indir

2- itunesi aç klavyeden shift tuşuna basılı tut restoreye tıkla bir pencere açılacak açılan pencereden indirdiğin ios 4.2.1 dosyasını göster ..itunes restoreyi yapar

3- adresini verdiğim linkten jailbreak işlemini anlatılan şekilde gerçekleştir

dediğini aynen yaptım restore olduktan sonra tel açılmadı ekradna itunes yazdı üstünde altındada sim kilidi olmayan geçerli bi sim kartı takın dedi ondan sonra 5 aşamaya kadar oldu yarım elma ondan sonra harddisc çıktı telde dos ekranlarını filan geçti bekleyin dedi şimdi elmada takılı kaldı açılmıyor ne yapmam gerekir.

--------------- Ekleme ---------------

dediğini aynen yaptım restore olduktan sonra tel açılmadı ekradna itunes yazdı üstünde altındada sim kilidi olmayan geçerli bi sim kartı takın dedi ondan sonra 5 aşamaya kadar oldu yarım elma ondan sonra harddisc çıktı telde dos ekranlarını filan geçti bekleyin dedi şimdi elmada takılı kaldı açılmıyor ne yapmam gerekir.

şimdi hallettim diyer konuyu takip ettim birisi şöyle bi not düşmüş ( belalim1976 - evet arkadaslar cözdum sonunda ve telefonu actim ((tekrar redsn0w_win_0.9.6b4 programi calistirip Just Boot Tetheret right now)) secenegini isaretledim ve tekrar cydia yukler gibi yukledim islem bittikten sonra ekrana ananas simgesi cikti bir sure sonra telefon acildi cydia normal ama uptdate ettigimde telefon kapaniyor ve acmak icin tekrar ayni yöndemi uygulamak gerekiyor insallah bu böyle olmayacak buna cözum gelecektir mutlaka saygilar ) tel açıldı aramada geliyor. şimdi eski tel nolarımı geri yüklemek için bi işlem varmı ayrıca program ve oyunları nasıl yükleyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt