3G Numara Taşıma Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
3G Numara Taşıma Kampanyası
Numaranızı Avea'ya taşıyın, 3G abonesi olun, hediye internet kazanın!

7 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında numarasını Avea'ya taşıyarak, 3G abonesi olan müşterilerimiz, 3 ay boyunca kullanabilecekleri toplam 1 GB internet kazanıyor!

Siz de numaranızı Avea'ya taşıyın; 3G yazıp 3334'e göndererek 3G'ye UCRETSIZ geçin, bu fırsatı kaçırmayın!

Kampanyadan kampanya süresince numarasını Avea'ya taşıyan ve kampanya bitimi itibariyle halen 3G abonesi olan abonelerimiz faydalanabileceklerdir. Hediye internet, kampanya bitiminde kazanan abonelere gönderilecek bilgi mesajı ile tanımlanacaktır. Müşteriler hediye 1 GB interneti, yükleme yapıldıktan sonra, 3 ay süreyle kullanabilecektir.
Kampanyadan bireysel Avea aboneleri yararlanabilecektir.

OğuzcanAbi

Üye
1gb bende ömrü maximum 2 gün oda işim felan çıkmazsa

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
bana yeter cepten 3ay bedava gırerım evde sınırsız netım var dısarda oluyorum sureklı hattımıda 7sınde tasıdım acılmasını beklıyorum.cok gusel kampanya

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben tasıdım 3g yazıp gonderdım acaba 1gb ne zaman yuklenıcek

7610ncu

7610ncu

Üye
bana bugun mesaj geldi 1gb internitin hattınıza tanımlanması için nt yazın 6161 e yollayın dedi yazdım yolladım.tebrikler kampanyaya kaydınız yapıldı dedi ama hala internet gelmedi ne zaman gelir ki

yusuf01453

Üye
kampanya kaydın yapılmışsa internet hattına tanımlanmıştır. rahatlıkla girebilirsin şimdi bi dene istersen ok.

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
banada yuklendı 16sında gırıyorum bedava ınternete super bırsey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt