aelin339
Üye
3g internet sorunu.
Arkadaşlar Ben gold bılgısayardan lg bl40 chocolate marka bır telefon aldım. Telefonda hıc bır sorun yok ama bır turlu 3g ayarlarını yapamıyorum. Turkcell menusunden ayarları gonder dedım. telefonunuza ayarlar gelecek 1234 yazıp kaydedın msjı gelıyor ama ayar mesajı gelmıyor. 2-3 kere denedım bu olayı gelmeyınce umidi kesip bıraktım.
Bır turkcell subesıne ugradım ayarları yaptırmak ıcın. Onlarda yapamadı. Galıba telefonumda t-mobile'ın ayarları varmıs. telefon otomatıkman o ayarları baz alarak calısıyormus. Sılınmesı mumkun degılmıs. anca lg'nın teknıgı silebilirmiş. Bu ayarlar silinince otomatık turkcell'in ayarları calısır dedı ama bıraz saçma gibi geldi desem yeri var. Netten yapayım ayarları dedım. Tam baglanıyor gıbı yapıyor baglantı hatası dıyor.
Yanı napcam bılemıyorum yardımcı olabılecek bırı var mı?
Bır turkcell subesıne ugradım ayarları yaptırmak ıcın. Onlarda yapamadı. Galıba telefonumda t-mobile'ın ayarları varmıs. telefon otomatıkman o ayarları baz alarak calısıyormus. Sılınmesı mumkun degılmıs. anca lg'nın teknıgı silebilirmiş. Bu ayarlar silinince otomatık turkcell'in ayarları calısır dedı ama bıraz saçma gibi geldi desem yeri var. Netten yapayım ayarları dedım. Tam baglanıyor gıbı yapıyor baglantı hatası dıyor.
Yanı napcam bılemıyorum yardımcı olabılecek bırı var mı?