37lh7000 çok şık bi tasarım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
37lh7000 çok şık bi tasarım...
EKRAN GENİŞLİĞİ: 37''(94cm)Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: 100.000:1 Kontrast
PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

TruMotion 100Hz
Intelligent Sensor 2
Bluetooth

çok şık bi cihaz ,kesinlikle tavsiye edilir,inceleyin öyle karar verin.

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Arkadaşa katılıyorum lg tasarımda büyük gelişme kaydetti lh ve sl serileriyle iyi bir ivme yakalamış durumda, scarlet başlı başına ayrı bir dünya zaten, bu ebatta bir lcd tv ara model olması vasıtasıyla çok tercih edilmiyor diye düşünülebilir, Fakat bu böyle değil mesafeye göre tv alınmalıdır. Bence çok iyi bir tv sizde mesafenize göre tercih edebilirsiniz.

noumasel

Üye
en sevdiğim tarafı incelik ve divx özelliği.gerçekten .şık bir cihaz.

Hanguk.Mina

Üye
Bence bu özelliklerde herzaman büyük inçlar tercihim hem ince hemde film izleme ile şık bir tasarım ayrıca 47'' daha mantıklı...

tzt

Üye
Scarlett kasa bluetooth usbden divx oynatma ..Daha ne olsun.Piyasa araştırmanıza yardımcı olabilmek adına linki gönderiyorum.İncelemenizi tavsiye ederim.

mc__fatih

mc__fatih

Üye
cihazın görüntü tüsü boyunua ve teknik özellikleri na bağlı orala çk başarılıdır. aslında tr için 94 cm lik lcdler en makuludür. 37lh7000 bu cihazlar arasın ( 94 cm seçenekelri ) en avantaşlı olanı fiyat performanss

Tnyavuz

Üye
tasarımı,usb den bütün film formatlarını desteklemesi ve diğer teknik özellikleri, Intelligent Sensor'ü ile 37lh7000'i gözümüz kapalı satın alabiliriz.

WANTED1516

Üye
arkadaşlar 37 incte 2009 tasarım kalite ödülü almış bir seriinin cihazı görülmeye ve incelenmeye değer...

noumasel

Üye
yakından incelem fırsatı olanvarmı arkadaşlar?

RASTAFARİ

Üye
Ben yakından inceleme fırsatı buldum arkadaşlar, tasarımı gerçekten şok şık ve ince. ki bence MKV formatını desteklemesi en önemli özelliği, yüksek kalitede film izlemek için ideal. 750 gb a kadar da taşınabilir harddiskleri usb üzerinden kullanma imkanı sağladığı söyleniyor. bilgisayara gerek kalmadan müzik, foto ve filmleri görüntüleyebiliyorsunuz. 100 hz olmasıda cabası, hareketli görüntülerde iyi sonuçlar veriyor. fiyatıda makul, bence kaçırılmamalı

karakanat29

Üye
evim çok büyük değil 94 ekran bir lcd istiyorum ince olsun, görüntü kalitesi iyi olsun usb'den film oynatsın 100 hz olsun bluetooth özelliği olsun...mi diyorsun :)) o zaman 37LH7000 olsun... en kaliteli modellerden birisi olsun...

Ogars

Üye
bu televizyon tasarım ödüllü bir tv...scarlett tasarımıyla ödül aldı.gerçekten çok ince ve şık.100hz olması usb den film formatlarının nerdeyse hepsini desteklemesi oldukça artılar katıyor bu tv ye.fiyatıda çok uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt