32pfl7605 philips led tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gigabaytman

gigabaytman

Üye
    Konu Sahibi
32pfl7605 philips led tv
Philips, 32 PFL7605 Led Tv modelinde HD Doğal Hareket'i film tabanlı görüntü içeriklerinde görülebilen bozulmaları ortadan kaldırır.Görüntüdeki hareketi değerlendirir ve araya görüntü koyarak hem yayındaki hem de bluray filmdeki titreme hareketlerini düzeltir. Bunun sonucunda elde edilen düzgün hareket çıkışı ve mükemmel keskinlik görüntüleme deneyimini daha yüksek bir seviyeye taşır.Led aydınlatma teknolojisi bulunan en gelişmiş teknolojidir.



32 PFL7605 Led Tv, göz alıcı minimalist bir tasarım ve inanılmaz görüntü kalitesinin yanı sıra, sınıfının en düşük güç tüketimini bir arada sunmaktadır. Led aydınlatma teknolojisinin çevre açısından bir diğer yararı da tehlikeli madde içermemesidir.Led arkadan aydınlatma ile düşük güç tüketimi, yüksek parlaklık, mükemmel kontrast ve canlı, net renklerin keyfini çıkarın.

Kod:
http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/philips/en-ucuz-32pfl7605-fiyati/2-8-113012

PHP:
http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/philips/en-ucuz-32pfl7605-fiyati/2-8-113012



Net TV sayesinde çok sayıda çevrimiçi servis deneyimini yaşayın. İstediğiniz zaman, doğrudan TV'nizde filmlerin, fotoğrafların, eğlendirici bilgilerin ve diğer çevrimiçi içeriğin aaafini çıkarın. Ev sinema sisteminizi Ethernet bağlantısı ile doğrudan ev ağınıza bağlayın ve uzaktan kumanda ile gezinerek izlemek istediklerinizi seçin. Philips menüsü, TV ekranınıza uyacak popüler Net TV servislerine erişmenizi sağlar. Ayrıca, DLNA onaylı PC ağı ile, uzaktan kumandayı kullanarak bilgisayarınızdaki videoları izleyebilir veya fotoğraflara erişebilirsiniz.DLNA PC Ağ bağlantısı, TV'nizin uzaktan kumandasını kullanarak bilgisayarınızdaki veya Ev Ağınızdaki video, fotoğraflara ve müzik içeriğine kolayca erişmenizi sağlar. TV'nizi ev ağınıza bağlayarak, DLNA onaylı tüm cihazlardaki içeriğe sorunsuz bir şekilde erişebilirsiniz.



32 PFL7605 Led Tv de bir düğmeye basarak, bilgisayarınızın multimedya koleksiyonuna TV'nizde göz atın.Standart flat TV'lere göre %40'a varan oranda daha yüksek enerji verimliliği. En yeni LED arka aydınlatma teknolojisini kullanan LED arka aydınlatmalı TV'ler, plazmalara ve standart LCD TV'lere kıyasla daha uzun ömür ve çok daha düşük enerji tüketimi ile daha sürdürülebilir seçeneklerdir. CCFL arka aydınlatmaların aksine LED'lerin üretiminde cıva kullanılmaz. Ayrıca, Philips TV tasarımları nesilden nesle gelişerek, malzeme verimliliğinde artışa ve güvenlik ve mutluluktan ödün vermeden enerji kullanımında azalmaya yol açmıştır. Bugün sizin için, yarın çocuklarınız için iyi haber.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt