32pfl3605 philips lcd tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gigabaytman

gigabaytman

Üye
    Konu Sahibi
32pfl3605 philips lcd tv
en uygun fiyatlı en performans alabileceğiniz bir ürün arıyorsanız bence philips 32pfl3605 lcd tv modelini kaçırmayın derim. Birebir mağazalarda görme ve test etme şansım oldu, görüntülerdeki canlı ve doğal renk son derece kusursuzdu.Bu sebepten modeli biraz araştırma şansım oldu bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
En gelişmiş renk işleme ile canlı ve doğal görüntüler. 3 renk kanalı (RGB), toplam görüntü işleme gücünü 28,9 milyar renge çıkaracak şekilde optimum hale getirilir. Gelişmiş algoritmalar, ince renk gölgelerini ve ten tonlarını algılar ve bunları en doğal renkleri verecek biçimde işler.En yüksek kontrasta ve canlı görüntüye sahip LCD flat ekranı istiyorsunuz. Philips gelişmiş video işleme ile bir araya gelen olağanüstü ışık kısma ve arka aydınlatmayı güçlendirme teknolojisi canlı görüntüler sağlar. Dinamik Kontrast, mükemmel siyah seviyesi ve koyu gölgelerle renklerin doğru çevrimiyle kontrastı artırır. Yüksek kontrasta ve canlı renklere sahip, parlak ve gerçeğe yakın bir görüntü sağlar.

Kod:
http://www.idealfiyatrehberi.com/U/Philips-LCD%20TV-32PFL3605-114784.html
PHP:
http://www.idealfiyatrehberi.com/U/Philips-LCD%20TV-32PFL3605-114784.html


Müziklerin ritmini ve filmlerin ortamını yaşayın. Güçlü 20W RMS (2x10W RMS) amplifikatörler gerçek yaşamla aynı düzeyde ses kalitesi sunuyor. Incredible Surround daha derin ve daha geniş ses çıkışıyla toplam surround ses deneyiminizi güçlendiriyor. Zengin izleme deneyimini daha da zenginleştiren net ve derin bir ses çıkışı sağlıyor.




HDMI, cihazlarınızdan TV'nize ses ve görüntü sinyallerini taşıyan tek bir kablodur ve bu sayede kablo karmaşasını ortadan kaldırmaktadır. Bu kablo sinyalleri sıkıştırmadan taşıdığından, ekranda en yüksek kaliteyi görmenizi sağlar. TV, DVD, BluRay, uydu alıcısı veya ev sineması sistemi gibi cihazlarınızdaki birçok işlemi yapmak için Philips Easylink ile birlikte tek ihtiyacınız olan bir uzaktan kumanda. Karmaşıklık olmadan yüksek görüntü ve ses kalitesinin aaafini çıkarın.

 

DUNGA11

Üye
32PFL3605H PHILIPS LCD TV(82cm) Ekran Genişliği 1920x1080 Çözünürlük 50.000:1 Kontrast 50HZ HD Pc Girişi(VGA) 3D Combfilter ..UYGUN FİYATLI LCD TV..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt