3110c (classic)

Sponsorlu Bağlantılar

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
3110c (classic)
yaklaşık 1 haftadır teli kullanıom her özelliği güsel ama .jar dosyalarını desteklediği için pek fazla bişi bulamıom prog. vs. bu telefona uygun program,oyun vs. bulabilen arkdaşlar yardımlarınızı bekliorum. şimdiden herkeze teşekkür ederim.:)

• Beğen
Tepkiler: huseyın19031993

ycg35

ycg35

Üye
ne istiosun söle bendede var 3110c program pek yok ama oyun bulurus :D

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
kardeş oyun bende de var da java türünde işe yarıyacak programlar çok az yani genede tşkrlr

ycg35

ycg35

Üye
bende bu forumda bulduklarımı kullanıyorum zaten :D ama google amcanın faydalarından yararlanmak için al sana bi cümle bunu google amcaya yaz o sana cevap verir :D
nokia s40 java ya veya s40 java uygulama gibi şeyler ingilizcede yaz daha çok şey çıkar :D

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
saol yaw bende bunu nereye yazıoz diodum:D:D:D:D:kop:

ycg35

ycg35

Üye
google amca olmadı yahoo var msn search var hatta bu forumda bile arama yapabilirsin yaşasın arama özgürlüğü...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bılgılerınız ııcn tsk

huzo

Üye
ya arkadaşlar bana nokia 3110c için tema lazım eğer bulanınzı varsa bi yazıversin

BOZKURT71

Üye
BİRADER BENİM TELEFON DA 3110 AMA BEN %80 BÜTÜN PROGRAMLARI KULLANIYORUM. İŞTE ÇÖZÜM: google a winrar download yaz programı indir.wrar371tr diye bir program elecek içinden winrar yazan setup dosyasını kopyala masaüstüne yapıştır.bundan sonraki iş kolay. indirdiğin oyunları masaüstüne kopyaladığın winrar dosyasının içine at yada sürükle.bir tablo açılır.içinden oyunu al.

YANİ KISACA WİNRARIN İÇİNE AT SONRA ORDAKİ JAR I AL.SİS VE RAR GİBİ BÜTÜN HEPSİNİ JAR A ÇEVİRİYOR.BENDE PROGRAMLAR SIRA SIRA.
OLMAZSA BEN SANA Bİ ARA JARA ÇEVİRİLMİŞ PROGRAMLARI VERİRİM

ycg35

ycg35

Üye
yok artık yani sen bize symbian programı alıp winrar ile javaya çevirip ondan sonra telefonuna atıp o programları kullandığınımı söylüyorsun şaka mı bu??? olacağını hiç sanmıyorum ama yaptığın programların bazılarını koyarsan çok iyi olur...

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bu yöntemler(işe yaramayan) forumlarda çoğu kez karşımıza çıkıo yok not defteriyle açıp .jar olarak kaydedin yok utf-8 olarak kaydedin falan filan ama java ve symbian ayrı kodlardır bunların böle olması mümkün deildir java dosyalar sis'e çevrilemez bilmeyen e bu konuyu araştıran arkadaşlarıda umutlandırmayalım ve bu forumda zaten bir sürü paylaşım var oyun,tema,prog. vs yani kısaca bunlara gerenk yok..!;);):oke:

degerli43

degerli43

Üye
a gir arama kutusuna 3110 yaz 2000 den fazla program var.

xxxmertxxx

xxxmertxxx

Üye
şu intenet programı süper abi girdim konuşuom saol güzel paylaşım:oke:

kardes_4586

Üye
3110 için program varsa ama güzel olacak paylaşıma ver de biz indiririz ok mi? kardeş

alemufuk

Üye
paylaşımlar için teşekkürler ama ne tür programlar var ki bu telefona uygun

ChajckalS

Üye
telefona 10taneye yakın progam attım ama hepsi de uygulama hatası veriyo bi türlü kullanamadım. uygulama erişimden de bağlantıyı her zaman izinli yaptım ama olmadı.. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

memooo95

Üye
3110 için bir tv program nolur kardeş

levo5656

levo5656

Üye
3110 classic için dövüş oyunları arıyorum bi yardım edebilirmisiniz arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum

infazci_19

infazci_19

Üye
Bozkurt kardeş gerçekten oluyormu denedinmi sen ha

--------------- Ekleme ---------------

Yani oluyosa çevirdiklerini koyarmısın =S pek Olucak bişi deil Ama bu Ya =S NaSl yaPTn....?

hhhhky

Üye
ya arkadaşlar ben 3110c oyun istiyorum yardım edinbilgilerinizi bekliyorum.............

Takipçi Satın Al

Üst Alt