"3 puandan fazlası"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"3 puandan fazlası"


İmparator, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin takıldığı bir haftada derbinin daha da önem kazandığını söyleyerek, “Hangi şartlar altında olursa olsun, nasıl oynarsanız oynayın kazanmak güzeldir. Hepimiz biliyoruz ki Galatasaray-Fenerbahçe maçları bütün ülkenin, hatta ülke dışındaki insanların beklediği karşılaşmalardır. Bu maçları kaybettiğinizde ya da kazandığınızda sadece puan olarak etkilenmiyorsunuz. Moral kaybediyorsunuz, tatsız, sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. O yüzden çok önemli. Bu derbi de satranç gibiydi. İkinci yarı daha iyi oynadık, hak ederek kazandık” diye konuştu.

‘İnşallah başkan uğurlu gelir’

Fatih Terim, Riera’nın performansından memnun olduğunu söylerken, transferle ilgili olarak, “Başkanımız perşembe günü kura çekimine gidiyor. İnşallah elleri uğurlu gelir. Transfer için maçların bitimini bekliyoruz. 1-2 takviye yapmayı planlıyoruz. Almış olmak için almayacağız, alternatifimizin az olduğu bir mevkiye transfer yapacağız” dedi. İmparator son olarak başarı için daha çok çalışmaları ve hatalardan ders çıkarmaları gerektiğinin altını çizdi.

Terim’den Aysal’a...

Maçın ardından bir televizyon programına bağlanan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a, transferin popüler ismi ‘Kaka’ soruldu. Sarı-Kırmızılılar’ın Başkanı Aysal, Fatih Terim’in istediği Brezilyalı konusuyla ilgili olarak, “Kaka kesinlikle gelmeyecek. Teknik ekiple görüşeceğiz, çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı. Ardından aynı yayına Cim Bom’un hocası bağlandı. İmparator’a da Aysal’ın bu sözleri soruldu. Terim’in Başkan Ünal Aysal’a yanıtı çok konuşulacak türdendi: Başkan gerekeni söylemiş. İyi oldu, ben de duymuş oldum Kaka’nın gelmeyeceğini!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt