3. Lig'de küme düşen takımlar belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3. Lig'de küme düşen takımlar belli oldu
3. Lig'de 2010-2011 sezonu, 34. ve son hafta maçlarıyla tamamlandı.




3. Lig'de 2010-2011 sezonu, 34. ve son hafta maçlarıyla tamamlanırken, 2. Lig'e çıkan, play-off maçları oynayacak ve küme düşen takımlar belli oldu.


3. Lig'de 2010-2011 sezonu, 34. ve son hafta maçlarıyla tamamlanırken, gruplarında ilk sırayı alan Tepecikspor, Kırklarelispor ve Gaziosmanpaşa, Spor Toto 2. Lig'e yükseldi. Gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar, Spor Toto 2. Lig'e yükselecek diğer ekiplerin belirleneceği play-off maçlarını oynamaya hak kazandı.
Buna göre 1. Grup'ta Bursa Nilüferspor, Lüleburgazspor, Nazilli Belediyespor ve Ünyespor, 2. Grup'ta Afyonkarahisarspor, Gümüşhanespor, Darıca Gençlerbirliği ve Altınordu, 3. Grup'ta ise Beylerbeyi, Sancaktepe Belediyespor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesyor ve Denizli Belediyespor, play-off müsabakaları oynayacaklar.
-PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ-
Play-off eşleşmelerinde ise 1. Grup'ta Bursa Nilüferspor-Ünyespor ve Lüleburgazspor-Nazilli Belediyespor, 2. Grup'ta Afyonkarahisarspor-Altınordu ve Gümüşhanespor-Darıca Gençlerbirliği, 3. Grup'ta ise Beylerbeyi-Denizli Belediyespor ve Sancaktepe Belediyespor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçları yapılacak.
-KÜME DÜŞENLER-
Gruplarda son 3 sırada yer alan takımlar ise Bölgesel Amatör Lig'e düştüler. Buna göre de 1. Grup'ta Kırşehirspor, 72Batman Spor ve Malatyaspor, 2. Grup'ta Beykoz 1908, Ispartaspor ve Erzurumspor, 3. Grup'ta ise Yalovaspor, Torbalıspor ve Zeytinburnu, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecekler.
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Maalesef Kırşehirsporum düştü:vur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
144
Baydırman
NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
193
NEXUS
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
384
Baskentliia


Üst Alt