3 Adımda Kaş Olma Yöntemleri - Kaş Alma Yöntemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
3 Adımda Kaş Olma Yöntemleri - Kaş Alma Yöntemleri
Her kadın güzel görünmek için bir çok şey yapar. Hem zamanlarını hemde paraları gereğinden daha fazla harcalarlar. Genellikle eşlerin şikayetçi olduk bu durum, artısiz de rahatsız ediyor ama hala vazgeçemiyorsanız, bir kaç basit işlemi evde kendiniz yapabilirsiniz. Kaş alma, ağda yaptırma, fön gibi işlemleri kendiniz yapabilirsiniz. Hem kuaförler de sıra beklememiş olur hem de para harcamamış olursunuz. Kaşlarınızı kendiniz almınız için yapmanız gereken çok basit üç işlem bulunuyor :

Öncelikle kaşlarınızı yukarıya doğru fırçalayın. Yukarı doğru fırçaladığınız kaşlarınızın fazlalıklarını kesin ve bu işlemi aşağıya doğru fırçalayarakta yapın.

Daha sonra elinize bir kalem alın ve bu kalemi burnunuzun üst kısmında ki kemiğin kenarına paralel olarak tutun. Bu kısın kaşınızın başladığı nokta olacak. Kaşınızı kavisli olarak almak istiyorsanız doğru noktayı bulmanız çok önemli. Kavis için burnunuzun uç kısmı ile göz bebeğinizin üzerine doğru tutun. Kaşlarınızın nerede bittiğini bulmak için de kalemi burun deliğinizin ucundan gözünüzün dış tarafına doğru çapraz olarak tutun. Kalem ile tuttuğunuz bölgeleri işaretleyin, bu sayede kaşlarınızın fazlalıklarını görebilir ve daha rahat bir şekilde kaişlarını alabilirsiniz.

Son olarak kaşlarınız dış kısma doğru daha çok uzuyorsa bu kısımları kesebilirsiniz. Boşlukları doldurmak içinde kaş kalemi ile çizerek kaş alma işleminizi tatmlayabilrsiniz. Kalın ve doğal görünümlü kaşların bu yıl moda olduğunu unutmayın ve kaş kavisiniz oldukça hafif ve eğimi az olmasına dikkat ediniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

teknolojibaronu
Cevap
5
Görüntüleme
4K
serdar_gs
Bluetoooth
Cevap
64
Görüntüleme
4K
Tuba.Erva
Marco Laren
Cevap
2
Görüntüleme
655
Joker.


Üst Alt