21MP Selfie kamerasına sahip olan Meitu V4 akıllı telefon geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
21MP Selfie kamerasına sahip olan Meitu V4 akıllı telefon geliyor
Arka tasarım kötü :hmmm


Meitu’nun yeni akıllı telefonunun hem ön hem de arka yüzünde 21MP kamera konumlandırılmış…


Akıllı telefon pazarında gelişim tüm hızı ile devam derken, daha üst donanım özellikleri içeren modeller pazarda birbirleri ile mücadele etmeye devam ediyor. Son dönemde özellikle Selfie modası sonrasında ön kameralarına fazla önem vermeyen üreticiler bile yüksek çözünürlük ve gelişmiş özellik içeren ön kameraları cihazları ile birlikte sunmaya başlamışlardı.



Baktığımızda 5MP, 8MP ya da 13MP çözünürlükte ön kamera ile gelen bir çok akıllı telefon pazarda yer alıyor ve şimdi de bu çözünürlüklerin çok daha üstünde Selfie kamerası ile gelmeye hazırlanan bir akıllı telefon ortaya çıktı.

Çin’de sertifikasyon sürecinde TENAA’da ortaya çıkan yeni akıllı telefon 21MP ön kamera ile geliyor. Bu yeni akıllı telefonun Meitu V4 adı ile geleceğini de söyleyebiliriz.

Meitu V4 akıllı telefonun ön yüzünde 21MP çözünürlükte kamera bulunurken, ayrıca arka kamerası da 21MP çözünürlükte geliyor. Diğer özelliklerine bakacak olursak eğer, 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç almakta.



Akıllı telefonun sistem belleği ise 3GB olarak belirlenmiş ve ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi sunuyor. Meitu V4 akıllı telefon Google tarafından geliştirilen Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta. 8.95mm kalınlığa sahip olan ve 145gr ağırlık içeren akıllı telefon pembe, beyaz ve yeşil renklerle sunulacak.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-meitu-v4-akilli-telefon-geliyor-h206622.html
 


Marco Laren

Marco Laren

Üye
Arkanin tasarimi berbat ama onunu sevdim
 
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Sadece ön paneli satıyorlar mı? :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt