'21 Aralık Kehaneti' Dikkat!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşlar madem böyle bir şey var neden kitabımız Kur'an-ı Kerim'de böyle bir şeyden bahsedilmiyor?Cezbedici bunu açıklar mısın?Nuh tufanina benzer bir olay olduğu söyleniyor.Nuh tufanı Kur'anda geçerken bu olay neden geçmiyor?Tamam gerçekçilik var belki ama sonuçta 1999 da da tezin sahibi yine Mayalar değil miydi?Bu tez de İnşallah çürütülür de rahatlarız bir an önce..

mertoligi

Üye
ya her ne kadar şüpheli bir durum olsa da yine de verdiğin emek için teşekkürler

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Ağaoğlu 21 aralığı satın aldı bişey olmaz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mayalar 21 aralıgı kutlamaya başlamış siz hala tereddüt'tesiniz.

- - - Eklendi - - -

Dünya 21 Aralık’ta kıyamet kopup kopmayacağını tartışırken, Mayalar ise başka görüşte. Bu tarihte takvimlerine göre bir çağın sona ereceğine inanan Mayaların torunları kutlamalara başladı.

Maya rahipleri, Maya takvimine göre 21 Aralık 2012 tarihinde bir çağın sona erişini kutlamak için perşembe günü Mexico City'de çeşitli törenler düzenledi.

Mayalar, dans edip, tütsüler yakarak çağı uğurlama kutlamalarına başladı.

Mayalar, zamanı Baktun olarak adlandırılan 349 yıllık periyotlar halinde ölçüyor. 13'üncü Baktun ise 21 Aralık'ta sona eriyor. 13, Mayalar için kutsal bir rakam. Hâlâ yaşayan Mayaların 800 bin civarındaki torunu, 21 Aralık'ta sona eren 13'üncü Baktun'dan yani sona eren çağdan daha iyi bir çağ gelmesini umut ediyor.

Öte yandan, Maya kalıntılarının yer aldığı bölgelerde aralık ayında büyük bir turizm patlaması yaşanması bekleniyor. 13 baktun yani toplamda 5200 yıllık çağın sona erdiği tarihlerde Maya topraklarında bulunmak isteyenler için her şey dâhil turlar ve Meksika'da ve diğer bölgelerde dini törenlere katılma imkânı sunuluyor.

NASA'nın 21 Aralık'ta olağanüstü bir durum yaşanmayacağını defalarca kez bildirmesine rağmen, felaket yaşanacağına inananları ikna etmek kolay değil. Guatemala'daki bir yerli lideri Alvaro Pop, “Maya kültüründe rahipler hiçbir zaman peygamber değildi. Dolayısıyla var olmayan kehanetler konusunda yorumlar olmamalı” şeklinde konuştu.

Maya uzmanı Soifa Miselem de hayatın sona ermeyeceğini söyledi. Mayaların dönüşümsel bir yaman fikrine sahip olduğunu kaydeden Miselem, “Onlar dünya sona erip ermemesiyle meşgul değildi” dedi.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
18 gün kaldııı :aha:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her ne kadar bu tip şeylere inanmasam da , bazı şeyler insanın aklına takılmıyor değil.
En güzeli oturup o günün gelmesini beklemek ve o gün olumlu yada olumsuz neler olacak görmek. Zira aynı olay milenyum içinde söyleniyordu. Ama çok büyük kayıplar olmadan atlatmıştık. Bu foton kuşağı mitinde de çok büyük bir kayıp olmayacaktır.

msy2017

msy2017

Üye
bu arada guatemala(sanırım) kazılarında 21 aralıktan sonrasını gösteren maya takvimi bulunmuş yani 2012'de sonlanmıyor.

Nesine inanıyorsunuz bunun(21 aralık) ben anlamıyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Her ne kadar bu tip şeylere inanmasam da , bazı şeyler insanın aklına takılmıyor değil.
En güzeli oturup o günün gelmesini beklemek ve o gün olumlu yada olumsuz neler olacak görmek. Zira aynı olay milenyum içinde söyleniyordu. Ama çok büyük kayıplar olmadan atlatmıştık. Bu foton kuşağı mitinde de çok büyük bir kayıp olmayacaktır.
Aksine foton kuşagının insanlar üzerinde olumlu etkisi olacak.bu kadar karamsar olmaya gerek yok korkulacak ta birşey yok :aman2: yapmayalım

msy2017

msy2017

Üye
foton kuşağı diye bir şey astronomide yok.astroloji de var.3 gün karanlık filan böyle bir saçmalık olamaz.bence

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kıyamet gelsede kopsak hanyy :megafon:

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar Herşeyin en iyisini Yaratıcı bilir.bizlerde biliriz ama yanlış ama doğru,şu bir gerçek ki er geç bir şeyler olacak doğal afetler olacak.bu yüzden onun bunun dediğiyle ne dalga geçelim nede ona inanalım kur-anı kerim olan kitabımıza inanalım ona göre hareket edelim.o yüce kitabımızda da felaketler olacağı yazıyor ama ne türde olur ne zaman olur bunuda yine Yaradan bilir ve bu günün şu tarihte olacağını elbet görevlendirdiği melekler bildirecektir.bize düşen görev doğru olmak heran ölecek gibi ibadet etmek ve Allahın buyruklarına uymaktır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar Herşeyin en iyisini Yaratıcı bilir.bizlerde biliriz ama yanlış ama doğru,şu bir gerçek ki er geç bir şeyler olacak doğal afetler olacak.bu yüzden onun bunun dediğiyle ne dalga geçelim nede ona inanalım kur-anı kerim olan kitabımıza inanalım ona göre hareket edelim.o yüce kitabımızda da felaketler olacağı yazıyor ama ne türde olur ne zaman olur bunuda yine Yaradan bilir ve bu günün şu tarihte olacağını elbet görevlendirdiği melekler bildirecektir.bize düşen görev doğru olmak heran ölecek gibi ibadet etmek ve Allahın buyruklarına uymaktır.
Ağzına sağlık.

Ali Ağaoğlu

Ali Ağaoğlu

Üye
2013 yılının son aylarında dünyayı bir kuyruklu yıldız ziyaret edecekmiş. Aydan 15 kat daha parlak olacakmış bu kuyruklu yıldız. Bu konuda bilgi birikimi olan var mı?

The East

The East

Üye
Neden moskova saatiyle hesaplamislar kendi saatleri yokmu

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
2013 yılının son aylarında dünyayı bir kuyruklu yıldız ziyaret edecekmiş. Aydan 15 kat daha parlak olacakmış bu kuyruklu yıldız. Bu konuda bilgi birikimi olan var mı?

Kuyruklu yıldızların 36 yılda bir görüldüğünü zannediyordum, babam 15 yaşındayken canlı canlı bizzat kuyruklu yıldığı gördüğünü söyledi 51 yaşında iken yine gündeme geldi kuruklu yıldız bundan 5-6 sene önce oluyor tahriben! Pek zannetmiyorum olacağını!

- - - Eklendi - - -

Neden moskova saatiyle hesaplamislar kendi saatleri yokmu

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

:kıskıs:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kuyruklu yıldızların 36 yılda bir görüldüğünü zannediyordum, babam 15 yaşındayken canlı canlı bizzat kuyruklu yıldığı gördüğünü söyledi 51 yaşında iken yine gündeme geldi kuruklu yıldız bundan 5-6 sene önce oluyor tahriben! Pek zannetmiyorum olacağını!

- - - Eklendi - - -

:kıskıs:

Canlı olarak ben de kuyruklu yıldız gördüm ama. 95 yılında halle-bopp kuyruklu yıldızının geçişi çok net görülmüştü. Yanlışın var sanırım.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Son: 11...

Takipçi Satın Al

Üst Alt