aynen abi[ENGİN];5509852' Alıntı:foton kuşagının insanlar üzerindeki olumlu etkisini görecegiz.Mayalar hesabı dogru yapmışlar ama bu olumsuz yönde olacagı anlamına gelmiyor bekleyip görelim korkuya kapılmadan sakin sakin
[ENGİN];5509852' Alıntı:foton kuşagının insanlar üzerindeki olumlu etkisini görecegiz.Mayalar hesabı dogru yapmışlar ama bu olumsuz yönde olacagı anlamına gelmiyor bekleyip görelim korkuya kapılmadan sakin sakin
/ insanlar üzerinde olumlu etkileri olacağı söyleniyor, bu olursa ki çok ama çok şey değişir yani, teknolojiden tutun ki yaşama biçimine varana kadar
hayırlısı bekleyelim bakalım 
Yaa biliyorum tabiki ama saçma geçende bununla ilgili bir yazı okudumda mayaların tezini çürütüyordu[ENGİN];5528559' Alıntı:biz demiyoruz Nur (Maya)lar öyle diyor![]()

Bu mayalar değil miydi bakire kurban eden? Yine bunların kralları değil mi sözde uydurma gök tanrısına penislerini kesip kanatmak suretiyle onlara sadakatını (ya da adını siz koyun) gösteren? Bırakalım bu işleri.
koparsa kopsun ben dünyaya zaman geçirmek için geldim

[ENGİN];5509852' Alıntı:foton kuşagının insanlar üzerindeki olumlu etkisini görecegiz.Mayalar hesabı dogru yapmışlar ama bu olumsuz yönde olacagı anlamına gelmiyor bekleyip görelim korkuya kapılmadan sakin sakin
Bu mayalar değil miydi bakire kurban eden? Yine bunların kralları değil mi sözde uydurma gök tanrısına penislerini kesip kanatmak suretiyle onlara sadakatını (ya da adını siz koyun) gösteren? Bırakalım bu işleri.
Bunların Maya'sı bozuk ya![]()