Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2021-2022 S40 ve S60 Yararlı Uygulamalar ve Oyunlar
Zaten asıl mutluluk da az imkanla çok işler başarmakta... Ne günlerdi...
Maxicecep
Üye
Başkası paylaştı mı bilmiyorum. Pdf uygulaması var ismi Ezreader. Ben denedim, çok büyük dosyalar harici küçük dosyaları açıyor 5130'da. İndirmek isteyenler için;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tetse123
Üye
Bende şuan nokia symbian delisi olduğum için bugun nokia n86 8 mp aldım 300 tlden temiz olarak. Dede telefonu 😁 nokia symbian butun telefonları araştırdım hepsini tek tek karşılaştırdım symbian 9.3 os 3.2 versiyonlu AMOLED ekranlı 128 mb ram ve 8 gb kendi hafızası 16 gb arttırılabilir hafızalı olarak en iyisini buldum. Symbian en çok oyun çıkan çözünürlük 240*320 dir ve daha küçük (176)ve daha büyük (600lerde olan) çözünürlüklü oyunlarında Nokia tarafından sunulan bütün oyunlara sahiptir. Bildiğin delisiyim yani arkadaşlar. Android gibi dokunmatik ekranlı oyunlari oynatan symbianlari saymıyorum çünkü zevki yok zaten androidde oynarsın. Konuyu açani görünce duygulandım... Benim gibilerin olması gerekiyor 😁😁
Başkası paylaştı mı bilmiyorum. Pdf uygulaması var ismi Ezreader. Ben denedim, çok büyük dosyalar harici küçük dosyaları açıyor 5130'da. İndirmek isteyenler için;