Allyjhan
Üye
Sağolun. Sizi burada gördüğüme sevindim. Çoğu kişi bu cihazları 10 sene önce akrabasına çocuğuna telefoncuya vs. verdi. Saklayan ve kullanan çok az. Kullananlar da bu telefonlara uygulama kurulduğunu bile bilmiyor. Neyse. Bu arada e72 de bir akıllı telefon : )Selamlar, 20-21 konunuz cevaba kapalı diye yazamadım. Ben de akıllı telefon perhizimde biraz da e72 kullanayım diyerek bugün itibariyle bir süre de e72 kullanmaya başladım. Güncel olarak kullanan kişiler görüp forumda bu konuları görmek çok nostaljik ve şahane bir duygu. Emeklerinize sağlık
Evet ama yarım akıllı diyelim Profimail'de email işini halledebildiniz mi? Bir de ucbrowser mı yoksa opera mı tavsiye edersiniz?Sağolun. Sizi burada gördüğüme sevindim. Çoğu kişi bu cihazları 10 sene önce akrabasına çocuğuna telefoncuya vs. verdi. Saklayan ve kullanan çok az. Kullananlar da bu telefonlara uygulama kurulduğunu bile bilmiyor. Neyse. Bu arada e72 de bir akıllı telefon : )
Uc browser calışmıyor. Profimail ise ben beceremedim. Zaten operada gmail kısayolu var. Opera mini indir.Evet ama yarım akıllı diyelim Profimail'de email işini halledebildiniz mi? Bir de ucbrowser mı yoksa opera mı tavsiye edersiniz?
Opera kurdum gmail halloldu ama bana daha ziyade hotmail lazım. Onu nasıl yapabileceğime dair bir bilginiz var mı?Uc browser calışmıyor. Profimail ise ben beceremedim. Zaten operada gmail kısayolu var. Opera mini indir.
bakayım.Opera kurdum gmail halloldu ama bana daha ziyade hotmail lazım. Onu nasıl yapabileceğime dair bir bilginiz var mı?
Eklerim yarın.Tokyo City nights ve Las Vegas City nights eklermisin lütfen
. Rar olarak eklersen sevinirimEklerim yarın.
Eklerim yarın.
Tokyoyu bulamadım ama vegası ekledim.. Rar olarak eklersen sevinirim
Mesaj birleştirildi:
Biraz hızlı olurmusunuz lütfen
Tokyoyu bulamadım ama vegası ekledim.
Rar yapabilirmisiniz bende dedomile girmiyorTokyoyu bulamadım ama vegası ekledim.
tmm.Çok teşekkürler
Mesaj birleştirildi:
Rar yapabilirsiniz bende dedomile girmiyor
Bugün olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
ekledim.Bugün olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesaj birleştirildi:
Biraz hızlı olurmusun dostumm
ekledim.
Türkçe yapabilirmisinizekledim.
O işten anlamıyorum ne yazık ki
Mesaj birleştirildi:
Türkçe yapabilirmisiniz
Anlayan tanıdığınız varmıO işten anlamıyorum ne yazık ki
@MAERKEK anlayan birini tanır belki.Yine de teşekkürler
Mesaj birleştirildi:
Anlayan tanıdığınız varmı
Bi program vardı da bakmam lazım. Jar decomplier indirmen lazım sonra onunla içerisindeki dil dosyasını bulacan. Düzenleyip kaydedecen@MAERKEK anlayan birini tanır belki.