2017 Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2017 Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone 2017 yılının Ramazan ayında tüketicilere özel olarak internet paketi hediye etmeye devam edecek.



Her yıl olduğu gibi bu yılda ülkemizde Ramazan nedeniyle GSM operatörlerinin abonelerinin yüzünü güldürmesi bekleniliyor. Bu bağlamda GSM operatörlerinin önemli sürprizlerle karşımıza çıkması beklenilirken, bizde sizlere Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell'in Ramazan ayı boyunca sunacakları internet kampanyalarını tek bir başlık altında topladık.



Türk Telekom Ramazan 2017 Bedava Sahur İnternet Paketi
Hali hazırda 2017 yılının Ramazan ayında Sahur gecelerinde ücretsiz olarak internet kampanyası sunacağını açıklayan ilk operatör Türk Telekom oldu. Bireysel faturalı müşterileri Ramazan ayı boyunca her gün 02:00 ile 06:00 arasında kullanabilecekleri 500 MB internetin sahibi olabilecekler.


Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin SAHUR yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndermesi yeterli olacak.



Turkcell Ramazan 2017 Bedava Sahur İnternet Paketi
Sahur 2 GB: Bip üzerinden 5 farklı kişiye mesaj atan abonelere ramazan boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Haftasonu 1 GB: BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında yer alan haftasonlarında geçerli 1 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Haftalık 1 GB: BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 1 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Haftalık 2 GB: BiP üzerinden 20 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Aylık 2 GB: BiP üzerinden 25 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Aylık 10 GB/Aylık 3 GB: BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 10 GB internet faydası hediye edilecektir.

Ramazan Aylık 10 GB faydası 200.000 kişi ile sınırlıdır.

200.000 kişi sonrasında; BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 3 GB internet faydası hediye edilecektir.



Vodafone Ramazan 2017 Bedava Sahur İnternet Paketi
Vodafone'da son güne bıraksa bile 2017 Ramazan internet paketi kampanyasını duyurdu. Duyurulan yeni kampanya kapsamında müşterilerine 1 GB internet kullanım hakkı sunacak olan Vodafone, “Yanımda” uygulamasını indiren mobil cihazlarına indiren tüm kişilere bu kullanım hakkını armağan edecek.


Uygulamayı indirip telefonunuza kurduktan sonra 1 GB kapasiteli internet paketi sorgusuz sualsiz hatlarınıza eklenecekken, yarışmaya katılmak için bir SMS gönderimi bile gerçekleştirmenize gerek kalmayacak.

2017 Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası
 


TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Daha Once İndirip Kullananlara Gelmiyor mu ?
 
phasan

phasan

Üye
Türk Telekom aylık 10 gb veriyor

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Deneyip kullananlar var mı aranızda :)
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Faturasız olarak 25 tl yükleyemedik ve deneyemedik
 
  • Beğen
Tepkiler: ByEmre221
phasan

phasan

Üye
Bu pttcell sahur 10 gb ile aldıgım hız 3g hızı yer ankara

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

rootist

Üye
Ben faturasiz hattim ve 2gb sinirsiz paket yaptiktan sonra bipi indirdim ve burdanda bir paket yaptim bedava internet oldumu bilmiyorum ama 1 gb limitinde duran paket geldi ama hangi pakete geldi bilmiyorum 2 gb sinirsiz paketim bitince yavaslar biliyorsunuz neyse ben bu 1 gb limitinde duran paketi kullandim cok da hizliydi sonra daha paketin tarihinin bitmesine varken artik kullanamiyorum 2gb paketimin yavaslayan netini kullaniyorum neden acaba anlamadim bu 1gb limitinde duran paket bip yukledigim icin mi geldi yoksa turkcelin bedava internet kampanyalarindan birinden mi? Ve 3 aysa eger 1gb limitinde duran paket neden ikinci ayda biranda kullanilamiyor? Faturasiz oldugum icin bir sorun yasamam degil mi? Hangi paket oldugunu bilmiyorum o yuzden iptalde edemiyorum yardimci olun lutfen kafam karisti hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz
 
Son düzenleme:


Üst Alt