2014 Renault Koleos

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Renault Koleos
[h=2]2014 Renault Koleos Buenos Aires’te tanıtıldı![/h]


Yaşlanmakta olan bir model için ufak yenilikler…
Fransız oto üreticisi Renault, 2014 model Koleos aracını Beunos Aires Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıttı.
Makyajlanmış yeni modelin ilk bakışta farkedilen yeni tamponu ve onun hemen üzerinde bulunan güncellenmiş ön ızgarası, tıpkı ön ızgara üzerinde bulunan daha büyük ve belirgin Renault arması gibi dikkat çekiyor. Renault’un iddialı crossover modeli aynı zamanda jant tasarımını da gözden geçirirken, sıradışı esmer kahve tonunu da kapsayan bir dizi yeni renk seçeneği ile sunuluyor olacak.


Kabin içerisindeki değişiklik ve yenilikler sınırlı sayıda görünse de Koleos çift bölgeli otomatik klima kontrolü, suni ağaç kaplama aksanlar ve R-Link bilgi eğlence sistemi gibi son derece kullanışlı donatılar ile birlikte piyasaya sürülecek. Araç ayrıca tercih edilirse Bose ses sitemi, kör nokta uyarı sistemi ve arka görüş kamerası gibi ekstra özellikler ile de sipariş edilebiliyor.


Bizleri meraklandırmayı seven Renault henüz performans, motor ve güç opsiyonları ile ilgili olarak herhangi bir detay ve ya bilgi açıklamadı ancak söylentilere göre model “son derece yüksek torklu” motor çeşitleri ile birlikte satışa sunulacak! Bu yüksek tork gücüne sahip motorlar ise opsiyonel olarak istenirse dört çeker sürüş sistemine bağlanabilecek.

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


Üst Alt