2013 MTM Audi S6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2013 MTM Audi S6


Tek bir tuş ile güç patlaması!Audi S6 C7 4.0 TFSI quattro’da bulunan 420 beygirlik gücü kimi zaman yeterince tatminkar bulmayanlara müjde! Wettstetten’in ünlü modifiye markası MTM, yüksek teknoloji sahibi atölyelerinde bu müthiş araç için kusursuz bir güç paketi tasarladı: İhtiyaç duyulduğunda 420 beygir yerine 55 beygir, standart 550 Nm tork yerine de 700 Nm tork üretebilen bir Audi S6 hayal edin! Tek kelimeyle muazzam bir itiş güçü… Yanlış duymadınız, sadece “ihtiyaç duyulduğunda”! MTM, M-Cantronic ile V-Cantronic’i tek bir kutuda birleştirerek kontrolü pratik oalrak tek bir tuşla çalışan MMI’a yerleştirdi: Eğer hız ihtiyacı hissediyorsanız 290 km/s’ye kadar özgürsünüz. Bu müthiş opsiyona kalıcı veya geçici olarak sahip olmak isteyen herkes kabaca 3,700 Avro’yu gözden çıkartarak hayallerini gerçekleştirebilir. MTM tarafından geliştirilmiş ve kendi test standartlarına göre kusursuzca ayarlanmış olan 4 çıkışlı paslanmaz çelik egzost sistemi, montaj da dahil olmak üzere toplam 4,300 Avro karşılığında performans için yeniden elden geçirilmiş olan S6’nıza eklenebiliyor.
MTM’in yöneticilerinden Roland Mayer’in sözlerine göre elektronik motor sistemine müdahalelerde bulunarak performansı artırmaya yarayan modifikasyonların, aracın servis sürecine ve sürüş aksamının çevresel uygunluğuna hiç bir etkisi olmuyor. “Modifikasyonlar sadece Audi’nin sekiz silindirli müthiş motorunun yüksek potansiyelini kullanmasına yarıyor.” şeklinde bir açıklamada bulunan Mayer, aracı kendi elleriyle test ettiğini ve böylelikle havalı yaylı süspansiyonlar için Audi A6 C7’de mevcut olan F-Cantronic kullanımını tavsiye ettiğini söylüyor. Bu, araca önlerde 25 mm’ye kadar, arkalarda 20 mm’ye kadar olmak üzere bağımsız olarak alçaltılmış ön ve arka aks sağlıyor. Bu parçalar da kullanıma hazır şekilde sahiplerini beklerken onlara sahip olmak yaklaşık 2,000 Avro uzaklıkta.
Tabi ki en güzel kısmı en sona sakladık! MTM gibi profesyonel ve tecrübeli bir modifiye markasından görsel aksanlara sahip olmayan bir çalışma beklemek yanlış olur… MTM modifiyeli Audi S6 VC7 4.0 TFSI quattro için dört adet MTM-bimoto jant seçimi uygun görülmüş. Fiyat aralığı 2,100 ile 5,300 Avro olan jantların ölçüsünü ağız tadınıza göre seçmekte özgürsünüz. Tüm bunların yanında işin içine bir de fren sistemi giriyor. Frenleme sistemi hakkında söylenebilecek iki şey var: Serinin diğer tüm modellerinde olduğu gibi son derece kondorlu bir fren ve yavaşlama süreci, ve motor ile sürüş performansıyla uyumlu fren şiddeti. Son olarak, bütün beklentileri karşılamaya yetecek güçte bir dinamo ile konuyu noktalıyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt