2012 İlkbahar Yaz Makyaj ve Güzellik Trendleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2012 İlkbahar Yaz Makyaj ve Güzellik Trendleri
Güzelliğin yeni kuralları

Yeni sezonun makyaj trendleri; 60'lı yılların çarpıcı göz makyajından cesur kaşlara ve çekici dudaklara kadar süper lüks ve çok i bir görünümü işaret ediyor.



GRAFİK ÇİZGİLER
Bu sezona güçlü, belirgin gözler damga vuruyor. Kuyruklu ya da düz, dağıtılmış ya da keskin hatlı; hepsi olur yeter ki gözlerinize cesur çizgiler çekin. Gözlerinizi daha uzun göstermek için; kirpik diplerinize çektiğiniz likit eye-liner'ınızı uzatabilirsiniz.

ÇARPICI KİRPİKLER
60'lı yıllara gönderme yapan bir etki için maskarayı abartmaktan kaçınmayın. Hem üst, hem de alt kirpiklere birkaç kat maskara sürün ve kirpiklerinizin topaklanmasından çekinmeyin. Upuzun kirpikler ve kocaman bakışlar için en etkili yöntem; birkaç kat siyah maskara sürmektir.

BAKIMLI KAŞLAR
Kaşlarınızı alırken inceltmek yerine onları şekillendirin. Amacınız daha kalın, hafif kavisli ve gür kaşlar yaratmak olmalı. Kaşlarınıza aynı tonda bir far sürerek; hem daha gür, hem de daha belirgin görünmesini sağlayın.

HAZIRLIK ZAMANI
Kusursuz ama 'gerçek' görünen bir tenin sırrı, sadece doğru fondöteni kullanmaktan geçmiyor; bunun için makyajdan önce cildinizi hazırlamanız gerekiyor. Önce cildi ölü derilerden arındırmalısınız. Ardından maske yapın ya da nemlendirici sürün.

GECE DUDAKLARI
Dudaklarınızda çarpıcı renkleri (klasik kırmızılar, mürdüm, mor gibi daha koyu tonlar) seviyorsanız; üç boyutlu bir etki yaratmayı deneyin. Dudak hattınızı mürdüm tonlarında bir dudak kalemiyle boyadıktan sonra rengi hafifçe parmağınızla dudağın tümüne dağıtın. Ardından kırmızı ya da kiremit rengi bir ruj sürün.

DUMANLI BAKIŞ
Siyah yerine kahverengi far kullanarak daha taze ve modern bir etki yaratın. Üstelik bu renk, bu sezon çok moda olan çarpıcı dudakları mükemmel bir şekilde dengeliyor. Siyah gözler ve koyu renk dudaklar abartılı bir etki yaratacaktır.

ALLIĞIN YÜKSELİŞİ
Bu sezon pembe yanaklar ön planda. Ama amacınız pembe bir allıkla 'al yanaklı' bir etki yaratmak yerine yüzünüzü şekillendirmek olmalı. Tercihinizi cilde taze bir görünüm veren krem allıklardan yana kullanın.

NÖTR TONLAR
Bu sezon ten renginden pembemsi bejlere kadar bütün nötr renkler; kremsi bir dokuya sahip olmalı. Rengini sevdiğiniz ten rengi rujunuzun üzerine bir parça dudak nemlendiricisi sürüp doğru ton ve doğru dokuyu yaratabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt