Originally posted by keano@May 17 2005, 08:32 PM
Bu listede ben sana onerecegim iy bi araba yok ama illa listedense ya ufak bi clio yada corsa al.. audi A3 lerede bak, ama o cok yakabilir. Honda civic hatchback lara bak 1.4 bulursan kap (az yakmak amacli), arabada hic sorun cikmaz ve acaip iyi yakiyolar. Japon mali gibisi yok. bence civic hatchback, seat ibiza'lara bak onlarda fena diil (VW nun ucuzu) hatta skoda fabia'lara da bak (o da aynen VW nun ucuzu) skoda ve seat larda hep Audi-VW motorlar var. Japon motorlari kadar guvenilir olmasalarda iyi arabadir VW'lar. sonra toyota yaris var dayanikli ama sekli bi hosuma gitmiyo onlarin benim, onada bak. ama ben derimki honda civic hatchback al. ; 1.4 motorda 90 beygir baska bi kac arabada bulursun :artı:
haa bide sakin gidip hantal astra/vectra falan alma.. arabalar $i$ko insanlar gibi kipirdayamiyolar. tutup SRi falanda alcaani zannetmiyom (ilerde alirsin tabi istersen) iyi araba bakmalar ama tekrar ediim..civic hatchback al.. sana guzel bi HKS panel filtre'de satarim istersen eger. Japon al saglam olsun
[post=57324]Quoted post[/post]
Originally posted by hyucek@May 21 2005, 12:18 PM
ya bende 2. el iibi corsa alıp biraz modifiye etmeyi düşünüyorum. walla opel i bayaa seviyorum. confor bayaa iyi, üstelk gayet az yakıyor. bi cdbox camlara film taktıkmı bence süper olacak tabii daha zamanı var4-5 ay kadar.
başka ne tür modifiyeler tavsiye edersiniz?
ve ilgilendiiniz için çok teşekkürler.
(bu arada logana da baktım ama araba torosun günümüze uyarlanmış versiyonu gibi pek sevmedim. 307 lerde gerçekten çok problem çıkarıyormuş. bide onun sanayi masraflarıyla uğraşmıyalım )
Originally posted by keano+May 21 2005, 12:49 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(keano @ May 21 2005, 12:49 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-hyucek@May 21 2005, 12:18 PM
ya bende 2. el iibi corsa alıp biraz modifiye etmeyi düşünüyorum. walla opel i bayaa seviyorum. confor bayaa iyi, üstelk gayet az yakıyor. bi cdbox camlara film taktıkmı bence süper olacak tabii daha zamanı var4-5 ay kadar.
başka ne tür modifiyeler tavsiye edersiniz?
ve ilgilendiiniz için çok teşekkürler.
(bu arada logana da baktım ama araba torosun günümüze uyarlanmış versiyonu gibi pek sevmedim. 307 lerde gerçekten çok problem çıkarıyormuş. bide onun sanayi masraflarıyla uğraşmıyalım )