20 lik Diş :( :@

Sponsorlu Bağlantılar

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
    Konu Sahibi
20 lik Diş :( :@
16 yaşındayım. Diceksiniz bu saatte bu mesajı niye yzıyorsun git yat. Ama bu (sanırım) diş ağrısı uyutuyor mu bır sorsanıza :@.
Geçen carsamba cok fellaket ateşim vardı rahatsızlanmıstım. Doktora gıttık bır kokteylı ates dustu 4 de ılac 2 gunde rapor tamam. Ates gectı amma bogazda hala bır gıcıklık ne yutkunabılıyorum ne yemek yıyebılıyorum:(.3 gündür böyle daha kalkalı 1 saat oldu bır agrıdır dısıme vuruyor. Baktım en arkadakı dıslerımın arkasındakı damak beyazlamıs hafıften ucundan dıs cıkmıs. Buraya yazmadan once arastırdım nette nedır neyın nesıdır dıye. Dediler 20 lik diş :S. Doğru cıkmassa amelıyatla falan alınırmıs falan fılan bır suru sey.
Acaba 3 gundur boğazdaki ağrı bu yuzundemıydı rahatsızlanmam ?
20 lik diş ağrısı geçirenler biraz anlatabilir mi nasıl birşey :S
 


Odysseus

Odysseus

Üye
Hasan kardeşim Allah yardımcın olsun. Yalnız 16 yaşında 20 lik diş çıkıyor mu emin değilim. Yine de şunu söyleyeyim inanılmaz zor birşey. Aynı senin yaşadıklarını bende sürekli yaşıyorum. Dişin ucu bir çıksa gidip aldıracağım ama çıkmıyor. Şişip rahatsızlık veriyor dönem dönem. Ateş yapması normal. Bazıları çok ağır geçiriyor, bazıları hafif. Ama yine de 20 lik diş çıkarmak çok zor.
 
mmzzkk

mmzzkk

Üye
Bnede 16 yaşındayım..Benimde 20lik dişin teki patladı ve çıkıyor.. doktor röntgen çekti Allah a şükür diş yapım 20lik çıkmasına elverişli olduğunu söyledi.. Ve maaşallah daha henüz bi ağrım olmadı.. Geçmiş olsun kardeşim..
 
Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
    Konu Sahibi
Doktora gittik. 4 tanesıde bırden cıkıyor usttekıler normal seyrınde ılerlıyor ancak alttakıler duzgun azı dıslere carpmıs kendıne yol acmaya calısıyor bu durumda doktor cıkmasını beklersen duzgun yapılı dıslerıde bozarsın dedı ve o bolgyı yarıp alcaklarmıs persembe gunu ıkı dısı baska bır gun sonrada ıkı dısı alıp 20 lık dıslerden kurtulcam allahın ıznıyle. Zaten 20 lık dıslerın bır ıse yaradıgıda soylenemez
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Benimkiler tek tek çıkıyor.
Ama fazla da ağrı yapmıyor.
 

Benzer Konular



Üst Alt