2 Numaralı Yolcu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
2 Numaralı Yolcu


Ocak'ta Roberto Carlos'la birlikte Güiza'nın da biletinin hazır olduğu öğrenildi. Okçu'nun kötü performansı ve İspanya'daki son açıklamaları bardağı taşırdı.





Her transfer dönemini çok hareketli geçiren Fenerbahçe'de devre arasında da yoğun bir trafik yaşanacağa benziyor. Evlendikten sonra Brezilya'ya dönmeyi kafasına koyan ve bu konudaki görüşlerini açık şekilde dile getiren Roberto Carlos'un yanı sıra, iki sezondur performansı tartışma konusu olan Daniel Güiza'yla da iplerin kopabileceği ortaya çıktı. Yüksek maliyetine rağmen Sarı-Lacivertli ekipte bir türlü beklentileri karşılayamayan ve İspanya'da yaptığı son açıklamalar, Başkan Aziz Yıldırım ve ekibi tarafından tepki gören Okçu lakaplı santrforla yola devam edilmeyeceği ileri sürüldü.

Performansıyla tatmin etmeyen Güiza'nın, yönetimdeki kredisinin de bittiği öğrenilirken, İspanyol'un yerine çok daha kaliteli bir santrforun alınması gündeme geldi. Roberto Carlos ve Güiza'yla beraber Deivid'in isminin de “ayrılacaklar” listesinde yazdığı kaydedildi. Yabancı kontenjanı nedeniyle yedek kulübesine mahkum olan ve ayağındaki platin çıkarıldıktan sonra sahalara dönüşü uzayacak sambacının yüksek ihtimalle sözleşmesinin feshedileceği kaydedildi. Ligin ilk yarısına kadar geçecek dönemde yönetim ve teknik direktör Daum'un bu oyuncularla ilgili kararlarını netleştireceği ifade edildi.



Kaynak: Fanatik
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İnanmıyorum şahsen bu habere..Kaynak da zaten Fanatik...:)
 
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Fanatik kalitesinden uzaklaşmaya başladı.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
daha dün Carlos gitmeyeceğim demişti..Guiza her zaman gidebilir..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İkiside istediği zaman gidebilir. Ancak Carlos'un kalıp yönetimde bir göreve atanması bizim dünyadaki klasımız adına çok hayırlı olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Pegasus™
Cevap
4
Görüntüleme
554
DiaBLoS
'Davut
Cevap
1
Görüntüleme
468
Nadir
edi19
Cevap
6
Görüntüleme
5K
S'nek Valesi
XMEN_43
Cevap
3
Görüntüleme
571
dreamnoble
>>impacter<<
Cevap
12
Görüntüleme
902
D_aTeS


Üst Alt