2 Çocuğunun Da Bulunduğu Otomobili Ölüme Sürdü

Sponsorlu Bağlantılar

eZeL634

eZeL634

Üye
    Konu Sahibi
2 Çocuğunun Da Bulunduğu Otomobili Ölüme Sürdü
BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde 2 yıl önce eşinden boşanan 38 yaşındaki Kadir Baltacı, çocukları 11 yaşındaki Ayşe Ceren Baltacı ve 8 yaşındaki Eren Baltacı’nın da bulunduğu otomobili hızla park halindeki TIR’ın üzerine sürdü. Kazada Kadir Baltacı yaşamını yitirirken, çocukları ağır yaralandı.
Baltacı, üzerinden çıkan intihar mektubunda, aralarında boşandığı eşinin de bulunduğu kişileri suçladı. Olay bugün saat 03.30 sıralarında, merkez Nilüfer İlçesi Organizi Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. Kadir Baltacı, 2 yıl önce eşi S.S.’den boşandı. Mahkeme, çiftin çocukları Ayşe Ceren ve Eren Baltacı’nın velayetini annelerine verdi.
Hafta sonu buluşması için çocuklarını alan Kadir Baltacı, 16 JUK 08 plakalı otomobiliyle yola çıktı. İddiaya göre Baltacı, otomobili park halindeki 16 ZZ 934 plakalı TIR’ın 16 ZG 675 plakalı dorsesine hızla çarptı. Yarısına kadar TIR’ın dorsesinin altına giren otomobilde Kadir Baltacı yaşamını yitirirken, çocukları Ayşe Ceren ve Eren Baltacı ağır yaralandı. Yaralı çocuklar, sıkıştıkları araçtan güçlükle çıkarılarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazadan sonra araç içinde inceleme yapan polisler, Kadir Baltacı’nın cebinde intihar mektubu buldu. Bıraktığı mektupta aralarında eski eşinin de bulunduğu kişileri suçlayan Baltacı, eşi ve ismini yazdığı kişiler nedeniyle maddi ve manevi yönden bunalıma düştüğünü yazdı. Baltacı, "Çocuklarımla ölmeyi seçtim. Benim için en iyi kurtuluş yolu buydu" dedi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeden sonra polis, kaza ve intihar mektubuyla ilgili soruşturmaya başladı.

 


Üst Alt