2-3 transfer daha yapabiliriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
2-3 transfer daha yapabiliriz
Yeni sezon hazırlıklarına Almanya'nın Duisburg kentinde devam eden Galatasaray, çalışmalarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Yapılan akşam antrenmanına U-19 Milli Takımı ile Rusya'da iki hazırlık maçı oynayan PAF takımı oyuncuları Murat Akça ve Sinan Osmanoğlu da katılırken, kamptaki futbolcu sayısı 30'a ulaştı. İlerleyen günlerde kampa PAF takımından yine bazı oyuncuların katılabileceği bildirildi. Milli takımda forma giyen futbolcular günü izinli olarak geçirirken, sakat olan Servet ve Uğur salonda çalışmalarını sürdürdü.

Antrenmanda Emre Güngör ve Aydın takımdan ayrı olarak çalışırken, diğer futbolcular 5'e 2 ve yan top çalışması yaptılar.

Öte yandan Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, mevkiye göre değil sisteme göre transfer yapacaklarını söyledi. Sezgin, transfer politikasını ''az ve öz transfer'' olarak belirlediklerini ifade ederek, ''2-3 tane daha transfer yapabiliriz. Az ve öz transfer yapmak istiyoruz. Biz mevkiye göre değil sisteme göre transfer yapmanın peşindeyiz. Görüşmeler çok yoğun geçiyor. Ama tabii ki transfer yapmak sanıldığı gibi kolay değil'' dedi.

Galatasaray'ın iyi bir kadroya sahip olduğunu savunan Sezgin, ''Galatasaray'da alternatifi olan iyi bir kadro var. Galatasaray, Türk Milli Takımı'na ve diğer milli takımlara oyuncu gönderen bir kulüp. 8 futbolcumuz Türk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etti. Bu Galatasaray'ın nasıl bir kadroya sahip olduğunu göstermesi açısından önemli'' diye konuştu.

Mehmet Topal ve Arda için herhangi bir resmi teklif almadıklarını yineleyen Sezgin, ''Bu futbolcularımızla ilgili bize gelen resmi bir teklif yok. Kendileri, sözleşmeleri olan oyuncularımız. Zaten şu anda Galatasaray'da satılık futbolcu yok, kimseyi satmayı düşünmüyoruz. Var olan kadromuzu daha da güçlendirmek için çalışıyoruz'' dedi.
 


qurbuz

qurbuz

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

tsk
 
qurbuz

qurbuz

Üye
işallah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt