19.07 coşkusu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
19.07 coşkusu!
19.07 coşkusu!
Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle FeDeR´in düzenlediği organizasyona birçok ünlü isim katılırken, gecenin sonunda derneğin belirlediği isimlere özel ödül verildi.
20.7.2008



19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü dernekler tarafından yapılan çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. İlk kez 2001 yılında taraftar arasında kutlanmaya başlanan 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nün bu yıl sekizincisi kutlandı. Bağdat caddesinde Sarı-Lacivertli taraftarların Bando eşliğinde kutlama yaparken, 1907 Ünifeb derneği üyeleri ise tekne ile boğaza açılarak gece boyunca eğlendi. Üniversiteli Fenerbahçeliler, Galatasaray adasının önünden geçerken ise havai fişek gösteri ve tezahüratlar yaparak ezeli rakiplerine göndermelerde bulundu.

FeDeR’in (Fenerbahçe Derneği) kutlaması ise Maltepe Zeytindalı Restaurant’ta gerçekleşti. Geceye Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu, Basketbol şubesi Direktörü Nedim Karakaş, Sanatçı Edip Akbayram, Hakkı Yalçın ve FeDeR üyeleri katıldılar. Sanatçı Beyazıt Öztürk ve Müjdat Gezen ise telefon ile bağlanarek organizasyona renk kattı. Gecenin sonunda yapılan töreninde ise Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli, yardımcı antrenör Önder Özen, Nedim Karakaş, Beyazıt Öztürk, Hakkı Yalçın, Halit Kıvanç, Cem Arslan, Müjdat Gezen ile birlikte gazetemiz muhabirlerinden Can Gebetaş’a özel ödül verildi.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
10
Görüntüleme
957
DiaBLoS
x-scarface
Cevap
7
Görüntüleme
502
x-scarface


Üst Alt