15 Tatil İçin Oyun Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
15 Tatil İçin Oyun Önerileri
Eğer sizde okul stresinden sıkıldıysanız ve 15 Tatilin gelmesini büyük bir heyecanla bekliyorsanız sizin için güzel oyun önerilerimiz olacak. 15 tatil için oyun önerisinde bulunacağız. Tatil zamanlarınızda bilgisayar oyunları ile vakit geçiriyorsanız aşağıda yer alan oyunlara bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 15 tatilde oynayabileceğiniz 5 uygun fiyatlı veya ücretsiz oyunu sizler için bir araya getirdik.

1- Warframe
Türkçe dil desteğine sahip olan bu oyunda çok sayıda farklı detay yer alıyor. Öğrenmesi biraz zaman alsa da öğrendikten sonra başından zor kalkacağınız bir oyun diyebilirim. Oyunda amacınız belirli bölümlere girmek ve size verilen görevleri yerine getirerek bütün düşmanları yok etmek. Oyun CO-OP üzerine daha çok tercih edilmektedir. Açık dünya desteği de vardır. Oyuna Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


2- Paladins
Overwatch oyunu ile aynı mantığa sahip olan Paladins aslında Overwatch oyunundan daha önce piyasaya sürülmüştür. Türkçe dil desteği ve ücretsiz yapısı ile Steam üzerinde sunulan oyunu sizde deneyebilirsiniz. Farklı karakterlerden birini seçerek rakiplerinizi yok etmeniz ve yükü iterek bitiş noktasına ulaştırmanız gerekiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


3- RimWorld
Steam üzerinde yaklaşık 50 Türk Lirası gibi bir ücretle satılan bu oyunda ufak bir koloniyi yönetmeye çalışıyorsunuz. Öncelikle koloninin hayatta kalması için bütün temel ihtiyaçları karşılamanız gerekiyor. Daha sonra dışarıdan gelen misafirleri ikna ederek kendi kolonize katabiliyor ve kolonizin büyümesini sağlayabiliyorsunuz. Türkçe dil desteğine sahip olan oyunda çok fazla detay olduğu için öğrenmesi biraz zaman alabiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


4- Team Fortress 2
Steam platformunun sahibi Valve tarafından geliştirilen ünlü ve eski bir FPS oyunudur. Oyunda kırmızı ve mavi olmak üzere iki farklı takım vardır. Takım ölüm oyunu veya bayrak kapma gibi farklı modlardan birine girerek düşmanlarınızı öldürmeniz ve sıralamada liderliğe oynamanız gerekiyor. Oyun Steam üzerinde Türkçe dil desteği ve ücretsiz yapısı ile sunulmaktadır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


5- Left 4 Dead 2
Yine Valve tarafından piyasaya sürülen efsane oyunlardan bir tanesidir. Online olarak CO-OP şeklinde oynanabilen L4D2 oyununda zombilerin istilası olan bölgelerde size verilen görevleri yerine getirmeniz ve güvenli bölgeye sağlam bir şekilde ulaşmanız gerekiyor. Bu oyun indirim zamanlarında 2-3 Türk Lirası gibi bir fiyat ile Steam üzerinden satın alınabiliyor. Türkçe dil desteği ve dolu sunucuları ile 15 tatilde eğlenerek oynayabileceğiniz bir oyun diyebilirim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



Üst Alt