112 skandal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d€rVish

d€rVish

Üye
112 skandal
Müzik öğretmeni, icra memurlarını görünce kalp krizi geçirdi. Görevli '112 Acil'i aradı, 'Normaldir, birazdan geçer' cevabı aldı. Genç kadın çırpınarak öldü.




Yakıcı sağlık skandalı
İzmir Konak'ta 45 yaşındaki müzik öğretmeni Fatma Önder Kuyucaklıoğlu, eve görgü tespiti için gelen icra memurlarını görünce kalp krizi geçirdi. Memurlardan A.K., '112 Hızır Acil'i arayarak yardım istedi. Telefondaki görevli "Bu tür durumlar normal, bekleyin düzelir" yanıtı verdi.

Kızlarının gözü önünde...
Ancak zaman ilerledikçe kadının durumu daha da kötüye gitti. Acil Servis bir kez daha arandı ancak ambulans geldiğinde çok geç olmuştu. Fatma Önder Kuyucaklıoğlu, 45 dakika sonra kızları 12 yaşındaki Ilgaz ve 4 yaşındaki Sıla'nın gözleri önünde hayatını kaybetti.


***​

'Normal ölüm' mü!

Evine gelen icra memurlarını gören öğretmen, fenalaştı. İcra memurları, Acil Servis'ten 2 kez yardım istedi. Görevli, 'Normaldir bekleyin' dedi. Genç kadın çocuklarının gözü önünde öldü.

İzmir Konak'ta tekel bayisi işleten Turan Özdil, mal almak için nakit sıkıntısı çekince arkadaşı Hüseyin Kuyucaklıoğlu'ndan (44) yardım istedi. Bankadan 5 bin TL kredi çekeceğini belirten Turan Özdil, arkadaşından kendisine kefil olmasını istedi. Kuyucaklıoğlu da kefil oldu.

Bir anda fenalaştı
Bir süre sonra Özdil taksitleri ödeyemeyince, alacaklılar borçlu hakkında yasal işlem başlattı. İzmir İcra Dairesi Mahkemesi, icra keşfi için Kuyucaklıoğlu ailesinin evine gitti. Kapıyı açan 45 yaşındaki Müzik öğretmeni Fatma Önder Kuyucaklıoğlu, görevlilerin İcra Dairesi'nden geldiğini duyunca bir anda fenalaştı. Avukat ve icra memurunun haciz işlemi için geldiğini zanneden iki çocuk annesi kadın bir anda yere yığıldı. Annesinin yere yığıldığını gören 12 yaşındaki kızı Ilgaz ve 4 yaşındaki Sıla ağlamaya başlarken, icra memuru Ali Karakaş, 112 Acil Servisi'ni arayarak yardım istedi. Ali Karakaş, "Sağlık görevlileri, evine icra gelen kişinin fenalaşmasının 'normal' olduğunu ve biraz beklememizi söyledi. Genç kadın daha da köttü olunca ikinci kez aradım. 45 dakika sonra geldiler" dedi.

Eşi kriz geçirdi
Ancak Fatma Önder Kuyucaklıoğlu olaydan bir süre sonra çocuklarının gözü önünde hayatını kaybetmişti. Eşinin ölüm haberini alan Hüseyin Kuyucaklıoğlu, sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt