11 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
11 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları!
Koç :

Kendinizle ilgili hırslarınızın yoğunlaştığı, iç hesaplaşmalarda bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Sevdiklerinizin ilgisine ve desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.Israrcı tutum ve davranışlarınızı engellemeyi başarabildiğiniz takdirde yakın çevrenizin desteğini alacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde katılacağınız davetlerde hoş zaman geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ve böylece yükselen yaşam enerjinizle yapmak istediğiniz değişiklikleri hayata geçirebilirsiniz.

Boğa :
Güne keyifli başlayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.İş arkadaşlarınızın desteğini alacağınız ve
motivasyonunuzun artacağı bir gün. Ancak kararlı olmalısınız. Yapmanız gereken işlerde aceleci davranmazsanız başarılı olacaksınız ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle veya yakın arkadaşlarınızla bir araya gelip keyifli vakit geçirebilirsiniz.

İkizler :
Güne huzurlu başlayacaksınız. İşle ilgili projelerinizde kararlı olmanız
gereken bir dönemdesiniz.Kendinizi net bir biçimde ifade edebilirseniz güzel fırsatlarla karşılaşabilir ve böylece kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.
Akşam saatlerinde katılacağınız eğlenceli organizasyonlarda yaşam
enerjiniz yükselecek ve yeni insanlarla tanışmaktan keyif alacaksınız. Aşk hayatınız yeni bir boyut kazanırken parasal konularda da olumlu
gelişmeler yaşayacaksınız.

Yengeç :
Güne hareketli başlayacaksınız ve gün içinde birden fazla konuyla
ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerin tavırları sizi
rahatsız edebilir.Ancak sabırlı olmayı başarırsanız kendinizi iyi
hissedeceksiniz. Ve kendinizdeki değişimin farkına varacaksınız. Dikkat gerektiren konulara biraz daha detaycı yaklaşmanız gerekiyor. Akşam saatlerinde katılacağınız ufak bir davet rahatlamanızı, olayları olumlu yönden değerlendirmenizi kolaylaştıracak.

Aslan :
Güne yoğun duygularla ve hareketli başlayacaksınız. Dikkatinizi
toparlamakta zorlanabilirsiniz.Tahammülünüzün az olduğu bir
dönemdesiniz. Ancak geriliminizi yakın çevrenize yansıtmaktan kaçının. Detaylara takılı kalmayıp davranışlarınızı değiştirmelisiniz. Olayları daha sakin değerlendirmelisiniz. Sıcakkanlı olmayı başarabilirseniz etrafınızdakileri şaşırtarak etkileyebilirsiniz.

Başak :
Güne planlarınızdaki gecikmelerle başlayabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Ancak bu durum uzun sürmeyecek.Öğleden sonra alacağınız haberler keyfinizin yerine gelmesini sağlayacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.
Güçlü kişilerin desteğini alarak yeni projeler oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizi sunarken ikna edici olacak, karşınızdakileri etkileyeceksiniz. Kendinizi güçlü hissedeceğiniz hareketli bir gün geçireceksiniz.

Terazi :
Duygusal ve alıngan olduğunuz bir dönemdesiniz. Aldığınız haberler
kafanızı karıştırmış olabilir. Ancak kendinizi zorlamayın ve olayları
değerlendirirken iyimser olmaya çalışın. Şanssızlık gibi görünen durumları şansa çevirebilirsiniz. Aslında yaşadıklarınız sizi düşüncelerinizi değiştirmeye zorluyor. Öğleden sonra katılacağınız davetlerde karşılaşacağınız kişiler ve olaylar moralinizin düzelmesini sağlayacak. Ve böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Akrep :
Güne huzurlu başlayacaksınız ve güzel haberler alacaksınız. Bugüne kadar oluşturduğunuz projeleri uygulamak için harekete geçeceğiniz bir dönem.Aslında son zamanlarda yaşanan karışıklıklar gücünüzü görmenizi sağladı. Olaylara akılcı bakmayı başarırsanız kendinizi yenileyebilir ve hayata bakış açınızı da değiştirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla katılacağınız organizasyonlarda keyifli vakit geçireceksiniz.

Yay :
Günün ilk yarısı haberleşme ve iletişim trafiğiniz yoğun olacak. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilir, seyahat arzusu duyabilirsiniz.Başka ülkelere gitmek, farklı kültürleri araştırmak isteyebilirsiniz. Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Atılım yapmak ve para kazanmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Bakış açınızı değiştirebilirseniz, yakınlarınızın da desteğini alarak projelerinizi uygulamak için harekete geçebilir ve parasal sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Oğlak :
Güne keyifli başlayacaksınız. Kendinizi özgür ve güvende hissedeceğiniz bir dönemdesiniz.Sevdiklerinizin destekleyici davranışları moralinizin yükselmesini sağlayacak ve isteklerinize ulaşabilmek için arzu duyacaksınız. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmek için paraya ihtiyaç duyabilir ve bu yönde projeler üretebilirsiniz. Ancak bütçenize dikkat etmeli, sezgilerinize güvenmeli ve hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kova :
Güne huzurlu başlayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için önem verdiğiniz kişilerin ve büyüklerinizin desteğine ihtiyaç duyuyor
olabilirsiniz.İhtiyaçlarınızın arttığı bir dönem ancak fırsatlar da önünüze çıkacak. Sabırlı ve yapıcı olursanız bu fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz.
Olaylara iyimser bakıp kendinizi zorlamayın. Katılacağınız davetlerde yeni kişilerle tanışabilir, kaçamak aşklar yaşayabilirsiniz.

Balık :
Güne duygularınız karışık başlayacaksınız. Fakat öğleden sonra
yaşayacaklarınız kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacak ve
moraliniz yükselecek.Çevrenize karşı olumlu ve anlayışlı davranacaksınız.
Hayal gücünüzün hareketli olduğu bir dönemdesiniz. İçinizdeki potansiyel güç harekete geçecek ve böylece yapacağınız organizasyonlarda başarılı olacaksınız. Aşk konusunda şanslı olduğunuz bir gün. Katılacağınız davetlerde hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt