%100 yan etkisiz bir sigara bırakma yöntemi... Neu.Mora Terapi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onuncuköy

Üye
    Konu Sahibi
%100 yan etkisiz bir sigara bırakma yöntemi... Neu.Mora Terapi...
Yıllarca bırakmaya çalıştığım sigarayı kendi irademle bırakamayacığımı anladığımda tıbbi ve alternatif destekler aramaya ve araştırmaya başladım. Doktor reçeteleriyle de kullanıldığını söylenen champix ilacı önerisi hep başta geliyordu ancak o dönem yaptığım araştırmalarda bu ilacın intihara kadar sürükleyebilen yan etkileri olduğunu okudum ve nihayetinde geçenlerde okuduğum bir yazıda SGk nın da artık ispatlanan yan etkileri yüzünden bu ilacı listeden kaldırdığını öğrendim (iyiki kullanmamışım dedim :) tabii ki) Mora-terapi yöntemini o dönem bir tamamlayıcı tıp tedavisi olarak duydum, elbette bunu da çok araştırdım, birçok şehirde klinikler ve hastaneler olmak üzere bu makine ile uygulamalar yapılıyordu. İstanbul'da yaşıyorum, bana yakın kadıköyde bir merkezde Dr. Ersal beyin mora terapiye yine biorezonans yöntemleri olan farklı karışımlarla uygulama yaptığını öğrendim Neu.Mora olarak.
Gittim görüştüm ve anlattıklarını çok olumlu bularak, güvenerek ve sonuç ola ki olumsuz bile olsa kaybedecek ya da zarar görecek hiç bir şey olmadığını anlayarak (kaybedeceğim tek şey; bir aylık sigara paramdan daha da azı idi.) bu tedaviyi aldım.
Sonuç; tek seansta sigarayı bırakmam oldu ve çok rahatım.
Öneriyorum Neu.Morayı, deneyin sağlık kazancınızdan başka bir kaybınız yok... teşekkür ediyorum Neosante'ye ve Neu.Moraya.
 
gutihaz1

gutihaz1

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt