10 numara konuşuyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
10 numara konuşuyor...
10 numara konuşuyor...
Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, sarı-lacivertli takımda ilk kez Sparta Prag ile yapılan hazırlık maçında giydiği 10 numaralı formanın kendisine uğur getireceğine inandığını söyledi.
19.7.2008



Tuncay gidince...
Alex, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, kariyeri boyunca oynadığı her takımda 10 numaralı formayı giydiğini vurgulayarak, "Fenerbahçe’ye ilk geldiğimde de istersem 10 numaralı formayı giyebileceğim söylendi. Fakat o sıralarda 10 numaralı formayı Tuncay giyiyordu. Bu nedenle ben bu teklifi geri çevirdim ve 20 numaralı formayı giymeye başladım" dedi. Şimdi yeniden 10 numaralı formayı giymeye başladığını belirten Alex, "10 numaralı formanın bana uğur getireceğine inanıyorum. Ayrıca, koleksiyoncu taraftarlarımız da hem 20, hem de 10 numaralı Alex formalarına sahip olabilecek" diye konuştu.

Aragones ile yeni dönem
Brezilyalı futbolcu, takımdaki değişikliğin forma numaralarından ibaret olmadığını anlatarak, şunları söyledi: "Tabii, sadece forma numarasını değiştirerek yenilenemezsiniz. Takımız da bu yıl çok farklı olacak. Her teknik direktör takıma kendi karakterini yansıtır. Yeni teknik direktörümüz Aragones de şimdi bu süreci takıma yaşatıyor. Aragones’le birlikte bu yıl farklı bir Fenerbahçe de ortaya çıkacak. Eminim bu çalışmalarla çok iyi bir takım olacağız ve çok iyi yerlere geleceğiz."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt