10 günde 5 kilo verdiren diyet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10 günde 5 kilo verdiren diyet
Yaz aylarına sayılı günler kalmış iken, fazlalıklara elveda deme zamanıdır. Peki fazlalıklarınızdan kurtulmak için ne yapıyorsunuz? Yaz aylarına fit girmek için şimdiden çalışmalara başlamak gerek. Kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacak diyet önerilerinden biride, 10 günde 5 kilo verdiren bu diyet yöntemidir.


10 günde 5 kilo verdiren diyet


Çiğneyin ve alfabeyi sayın
Çiğnerken bir yandan da alfabeyi saymak daha uzun süre tok hissetmenizi sağlar. ABD’li bilim adamları tarafından yürütülen araştırmalara göre alfabe sayanlar yemekleri 25 kez yerine 40 kez çiğnedi.

Süt ve et
Et yemeden 90 dakika kadar önce süt tüketmek iştahı bastırarak aşırı yemek yemenize engel oluyor.

Komedi filmi ve patlamış mısır
Uzmanlar, komedi filmi izlerken yemek yiyen erkeklerin kan şekerinin dengelendiğini ve daha çok yağ yaktığını ortaya koydu. Yağsız patlamış mısır ise bel çevresindeki yağları yakmaya yardımcı olabiliyor.

Küçük porsiyon fazla yediriyor
Pennsylvania Üniversitesi bilim adamları, birkaç tabakta küçük porsiyonlarda yemek ısmarlamanın fazla yemeye yol açtığını ortaya koydu. Yemeğe başlamadan önce domates çorbası için. Domates en tok tutan gıdalardan biridir.

Bacaklarınızı çalıştırın
Syracuse Üniversitesi’nde yürütülen araştırmalar, bacaklarını çalıştıranların vücutlarının üst kısmını çalıştıran diğer insanlardan daha çok kalori harcadığını ortaya koydu.

Sıvı öğle yemeği
Kilo vermek isteyen kişiler her öğünde en az 600 kalori almaya ihtiyaç duyar. Bunun yüzde 17’si protein, yüzde 8’i yağ ve yüzde 75’i karbonhidrattır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt