10 bin metrede galibiyet sözü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
    Konu Sahibi
10 bin metrede galibiyet sözü
Yıldırım Demirören, Moskova yolculuğu sırasında uçakta 1 saat toplantı yaptığı Mustafa Denizli ve İbrahim Üzülmez'den bu maçı kazanmalarını istedi. İkili de, Başkan'a 3 puan garantisi verdi.

Takımla birlikte Moskova’ya gelen Başkan Yıldırım Demirören, uçakta teknik direktör Mustafa Denizli ve takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile bir saati aşkın süre ön kısımda toplantı yaptı. Demirören, “CSKA Moskova maçı öncesi camiada büyük bir beklenti var. Ligde üzüntü yaşattığımız taraftarlarımızı ancak buradan alacağımız galibiyet ile teselli edebiliriz. Sizden bu konuda ne gerekiyorsa yapmanızı istiyorum” dedi.

Bunun üzerine Mustafa Denizli, “Zaten hiç kimsenin aklından başka bir şey geçmiyor. Çok iyi biliyoruz ki, kazanacağımız üç puan gruptaki kaderimizi belirleyecek en önemli adım olacaktır. Bu nedenle siz rahat olun, kazanacağız” karşılığını verdi. Kaptan İbrahim Üzülmez de, “Takımın patlama yapma zamanı geldi. Biz bu maça denk gelmesi için yüreğimizi sahaya koyacağız. Türkiye’ye çok farklı bir ortamda döneceğiz. Bu konuda size garanti veriyoruz” diye konuştu.

Kafileyi hava çarptı
Bu arada Moskova’da takımın alana indiği öğlen saatlerinde hava sıcaklığı 11 dereceyi gösteriyordu. Maçın oynanacağı saatlerde ise sıcaklığın 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Bu ani hava değişimi, kafilede bir çok kişide baş ağrısı şeklinde olumsuz etki yaptı.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İnşallah sözlerinde dururlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
264
DiaBLoS
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
374
Baskentliia
Oğuzhan
Cevap
0
Görüntüleme
466
Oğuzhan
delrico
Cevap
2
Görüntüleme
429
bu_rakrak


Üst Alt