"1.5 yıldır Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarım duruyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
"1.5 yıldır Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarım duruyor"




Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

İşte Üzülmez'in HABER1903'e yaptığı açıklama;


- HOCA KONUSUNDA GEÇ KALINIYOR -

Beşiktaş yönetiminin hoca konusunda geç kalmaya başladığını vurgulayan Üzülmez, "Hoca konusunda Beşiktaş yönetimi geç kalıyor. Liglerin başlamasına az kaldı. Gelecek hocanın transferler yapması, takımının kurması için zaman verilmeli. " dedi.

- FEDAKARLIK YAPILACAKTIR -

Beşiktaşlı futbolcuların fedakarlık yapacağına inanan Üzülmez, "Beşiktaş Kulübü'nde maddi anlamda çok büyük bir sıkıntı var. Bu sıkıntıların giderilmesi için başkan herkesten bir şekilde fedakarlık bekliyor. Dolayısıyla oyuncularınada kontratlarda Beşiktaş lehine adımlar atılması talep ediliyor. Oyuncularında bu fedakarlığı yapacaklarına inanıyorum. Baktığımız zaman kozlar hocanın elinde. Oyuncu istemezse kontrat değişmeyebilir. Ancak unutulmaması gereken en önemli şey, 1 tane Beşiktaş takımı var. Beşiktaş büyük bir camia. Beşiktaş forması giyen futbolcularında kendilerine yakışan bir duruş ortaya koyacaklarını söyleyebilirim." dedi.

- İYİ NİYET SU İSTİMAL EDİLMEMELİ -

Beşiktaş Kulübü'nden alacakları olmasına rağmen her hangi bir işlem yaptırmadığını vurgulayan Üzülmez, "Benim 1.5 yıldır Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarım duruyor. Bana senetler verildi ve ödenmedi. Şu anda kulübün maddi açısından sıkıntılar yaşamasından dolayı bunları ikili ilişkiler ile çözmeye çalışıyorum. Beşiktaş Kulübü'nün maddi anlamda sıkıntıları olduğunu biliyorum. Ben iyi niyetle bekliyorum. Hiç bir işlem yapmadım. Ancak bu iyi niyetiminde su istimal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ben avukatları devreye sokarak her hangi bir işlem yaptırmıyorum. İyi düşünceleri olan alacaklı eski futbolculara, Beşiktaş yönetimininde aynı adımı atması gerekli. Ben avukata verenlere oranla iyi niyet ve ikili ilişkiler ile bu işi çözmeye çalışıyorum. Beşiktaş yönetiminin o alacaklılara da bizi ezdirmemesi gerekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER





 


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
pascal bi de üzülmez gerisi boş arkadaş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
greenmile
Cevap
2
Görüntüleme
402
greenmile
Samsun55''
Cevap
0
Görüntüleme
509
Samsun55''


Üst Alt