Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
000 dan gelen mesaj
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans
Üye
Konu Sahibi
000 dan gelen mesaj
Arkadaşlar bugün bana gönderen '' 000 '' diye bi mesaj geldi içeriği şahsi içerikliydi
gönderen kişiyide bilmiyorum konu ile ilgili bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
metin21
Üye
kardes ole bır msjı ancak ınternetten bır kac program aracılıgıyla gonderebılır ve bu programlardan bırını bende kullanıorum ısteedıgın kısıye ıstedıgın numaradan veya numara yerıne neistersen yazarak gonderebılıorsun
Exalans
Üye
Konu Sahibi
Originally posted by metin21@Sep 5 2005, 02:04 AM kardes ole bır msjı ancak ınternetten bır kac program aracılıgıyla gonderebılır ve bu programlardan bırını bende kullanıorum ısteedıgın kısıye ıstedıgın numaradan veya numara yerıne neistersen yazarak gonderebılıorsun
site içindeki forum aramalarım sonucu bir proğram buldum ama verilen cevaplarda virüslü kurulamıyo diyolardı hakikatende bende kuramadım ayrıca kurabilen arkadaşlarda servisin yürürlükten kalktığını söylüyorlar ....
Caine
Üye
öyle bir program vardı ama ben kurduğumda sadece bir msj atabildim geriside boş :eksi:
zor kullanırsınız veya bulursunuz o sistemi
paradox1026
Üye
Bu programdan bende istiyorum yha
FerreT
Üye
Dostum bilmiyorum dikkatini çektimi ama aradan neredeyse 3 yıl geçmiş
E.m.r.E
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteye üye olun yollayın ama limitli
-lütfen reklam sanmayın-